writing-img

hehe...

clock-img

17.12.2004, 13:12

clock-img

Teya

pencil-img

1051

kej se je pa men zgodilo...:)- včerej sm kupila baby check....z dragijem sva se le uspela zmenit, da ga nrdiva zvečer, ker nama zjutraj ne znese....in ko je bu čas za to, ni bilo, seveda, nikjer nobenga lončka:zmeden:....ko sva se končno dokopala do enega in sem jst potem vsa živčna vanj lulala, pa je vse, hkrati kot v lonček teklo tudi iz njega :)-:)- na dnu je bla luknjica:)-.....zaenkrat gre test na hold...mislm, da bl prepričljivega glasu v to smer, skor neb mogla dobit.....
srečno vsem....v teh dneh pa predvsem tebi, pika!

clock-img

17.12.2004, 13:14

clock-img

pupika

pencil-img

2132

:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Tale je pa dobra, kot da bi vama bilo usojeno ne delajta še testa ker je itak verjetno še prehitro.

Držom :miska:

clock-img

17.12.2004, 13:19

clock-img

A & T

pencil-img

349

Zakaj pa nisi kar direkt na palcko lulala? A ni vseeno ali pa je boljse uporabiti loncek?

Ko test enkrat vzames iz folije, kako dolgo je uporaben?

Vso sreco vsem, drzim pesti za vse na dooooolgem seznamu,:nosecka:

cao, Andrea:kuza:

clock-img

17.12.2004, 13:29

clock-img

Andy13

pencil-img

589

Teya, to je pa res hecno doživetje, no, jaz bi test kar direktno pomočila v curek.
Držim pesti, :miska::miska::miska: da je že ratal :duda:

clock-img

17.12.2004, 13:30

clock-img

pupika

pencil-img

2132

Jaz ga pa verjetno sploh ne bi delala še, ker če se je to zgodilo, potem je že moralo bit takole, test bi probala takrat ko bi mi že nekaj dni zamujala.

Tole ni bilo kar tako, ampak je moralo bit z nekim namenom.

clock-img

17.12.2004, 13:37

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Vsaka stvar ima svoj namen. Je pa smešno, moram priznat. :)-:)-.
cmokec

clock-img

17.12.2004, 13:39

clock-img

Teya

pencil-img

1051

ma neb ga v curek pomočila, si tega nekako ne predstavljam najboljše....test je pa še vedno v foliji, tko, da bo lahko počakal na boljše čase...
se strinjam, da se je to skor moglo zgodit z namenom....ma kakšnim, je pa drugo vprašanje...M že zamuja....danes je 32 dan....

clock-img

17.12.2004, 13:41

clock-img

pupika

pencil-img

2132

Počakaj še kake tri, štiri dni, pa potem probej. Potem bo pa neizmerna sreča, :roza::modri:. Joj kako komaj čakaš, da sporočiš in da ti bomo lahko čestitale.

clock-img

17.12.2004, 14:35

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Tud za tebe Teya:miska::miska::miska:!

Tinka

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem