writing-img

help-krvavitve

clock-img

27.03.2007, 19:08

clock-img

Anonimen

Živjo!Prosim, če mi lahko poveste svoje mnenje o mojih krvavitvah!Bom malo opisala na hitro! Nekaj let sem imela obroček, pred dvemi leti pa sva se odločila za še enega otročkauser posted image !Obroček smo odatranili,pa nič!!user posted image ! Decembra sem bila na HSG pregledu in je vse ok, pa še vedno nič!user posted image imam redne in vedno na 28 dni, traja pa 5-6 dni. Zadnjič sem imela user posted image in sedaj imam še vedno rahle krvavitve že 12 dni. Non stop me boli v sp. delu trebuha in se slabo počutim!! KAJ NAJ STORIM? Naj grem na pregled,noseča verjetno nisem.....????user posted image Prosim za vaša mnenja!HVALA

clock-img

27.03.2007, 19:26

clock-img

Putka

pencil-img

3105

Bolečine + krvavitve sigurno niso v redu! Pojdi na pregled. Tudi če ni nič resnejšega, boš vsaj pomirjena.

clock-img

27.03.2007, 19:31

clock-img

Anonimen

Kako to misliš da verjetno nisi noseča? A si naredila test? Mogoče je IMN.
Jaz bi šla na tvojem mestu k ginekologu-takoj

clock-img

28.03.2007, 09:23

clock-img

Anonimen

Predvidevam, da ne, ker sem imela user posted image , ne nisem bila pri g, ampak malo čudno je pa res, da se to ne neha!

clock-img

28.03.2007, 09:30

clock-img

Anonimen

Saj te nič ne stane, če greš do G. Vsaj vedela boš pri čem si. Lahko, da so krvavitve samo posledica hormonskega neravnovesja, lahko je pa kaj bolj resnega. Jaz se ne bi hecala.

clock-img

28.03.2007, 19:44

clock-img

Anonimen

HVALA za mnenja,sem se že naročila pri g, mi je pa sestra po telefonu povedala, da gre lahko tudi za vnetje, bom videla kaj mi bo povedala jutri!

clock-img

28.03.2007, 19:58

clock-img

Anonimen

Takoj kupi tester in preveri, čer res nisi noseča. Jaz sem imela M, dva dni po prenehanju M pa sem ponovno začela krvaveti. Končno sem se opogumila in malce povprašala G, pa mi je naročila naj opravim domači test in če bo + naj čim prej pridem na pregled. Pa je test pokazal +. Bila je IMN. V naslednjih dneh so me operirali, na dan operacije pa me je začelo že tako boleri, da sem komaj čakala, da bom operirana.

clock-img

30.03.2007, 20:15

clock-img

Anonimen

Sem bila na pregledu, imam nekakšno vnetje in sem dobila antibiotike za 10 dni, nato pa ponovni pregled!Upam, da bo vse ok!Še enkrat hvala za mnenja!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem