writing-img

help me

clock-img

30.03.2009, 19:53

clock-img

roses

pencil-img

94

kako je možno v današnjih časih, da še dobrih 24 ur pred koncem oddajanja davčnih obračunov ne vem ali ga bom lahko oddala ali ne, ker na davčnem registru ne vedo ali bodo lahko vsa pooblastila vnesli do jutri ali ne!!!!!!!!!!!!!!!!
si morte mislt. jest sm čist zaprepadena ker nisem hotla da bi se to vlekl do zadnjega dne, sem pooblastilo oddala že veliko prej pa ga še do sedaj niso mogli vpisat v register.
čist verjamem in razumem jih da so (smo) jih zdej čist dobesedno zasul s temi papirji, ampak vseeno, to bi mogli prčakvat da bo tak naval.
kakšno mnenje...

clock-img

30.03.2009, 19:55

clock-img

Anonimen

Jaz sem oddajala danes in sem imela velike težave. Nonstop nepredvidljive napake. So me skoraj pripravili do tega, da bi zaprosila za pooblastilo. Ampak potem je začelo čudežno delati.

Je pa dostikrat križ z edavki.

Vem, da ti nisem v tolažbo. Žal moraš vmes težit, da se kaj premakne.

< Sporočilo je popravil Bojana26 -- 30.3.2009 19:56:32 >

clock-img

30.03.2009, 19:58

clock-img

roses

pencil-img

94

jst ne vem če bom sploh spala dons k sm tok živčna, k ne bi plačala najmanj 1600 € za tuje napake. joj groza me je če jutr ne bodo tega nardil. sej drgač - a je čas do polnoči jutr ane? al je kej drgač?

clock-img

31.03.2009, 06:50

clock-img

Anonimen

ojojoj....kaj pa fizicne osebe????
pri nas ni nihce dobil informatuvnega izracuna po posti???
kaj to pomeni da moramo dane izpisat? ali naj cakamo na informativni izracu?
vsi smo fizicne osebe...hhvala

clock-img

31.03.2009, 07:02

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Roses, ko smo konec januarja oddajali kontrolne podatke za dohodnino, smo z DURSa dobili pojasnilo, da v kolikor imaš potrjeno, da si pravočasno oddal pooblastilo za oddajanje obrazcev preko e-Davkov, oni pa te niso pravočasno "vklopili", te tudi oglobit ne morejo zaradi tega. Tako, da brez panike user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

31.03.2009, 07:04

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

ojojoj....kaj pa fizicne osebe????
pri nas ni nihce dobil informatuvnega izracuna po posti???
kaj to pomeni da moramo dane izpisat? ali naj cakamo na informativni izracu?
vsi smo fizicne osebe...hhvala

Poslali jih bodo do konec maja. V kolikor ga ne prejmeš, si sama dolžna oddati do 30. junija.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

31.03.2009, 07:21

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Ma,kolkr jst vem,da je danes zadnji dan oddaje za s.p,-je(ker sem sama s.p.). Ker sem ravno šla včeraj podpisati računovodkinji bilanco stanja in plačala Ajpesu objavo. Ni za fizične osebe.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

clock-img

31.03.2009, 07:49

clock-img

Anonimen

huh, najlepsa vama hvala.....zdle sem si res oddahnilauser posted image

clock-img

31.03.2009, 11:10

clock-img

roses

pencil-img

94

rešila problem ampak komaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bravo jestuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem