cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

hemeroidi

clock-img

21.07.2006, 22:13

clock-img

Anonimen

kako zgledajo??
je to mogoče na eni strani otečena mišica zapiralka???
pa boli in peče??

clock-img

21.07.2006, 23:09

clock-img

Lusa

pencil-img

1269

Jaz jih na žalost imam od drugega poroda in jem občasno sirup.Imam na eni strani otečeno mišico ,tako kot ti praviš.Če ne bo izboljšanja ,grem na operacijouser posted image .Me pa zapeče samo takrat ,ko grem na veliko potrebo.Poznam pa nekaj mamic ,ki jih močno boli ,kar čez dan.

clock-img

22.07.2006, 13:29

clock-img

Anonimen

Zakaj pa pride do hemeroidov???

clock-img

22.07.2006, 14:57

clock-img

Anonimen

hemoroidi ali hemeoridi

hemoroidi ali hemeoridi so razširitve spodnjih ven danke, ki so podobne krčnim žilam. Poznamo notranje in zunanje hemeroide ali hemoroide. Če leže na notranji strani mišice, ki zapira zadnjik so notranji sicer pa zunanji hemoroidi ali hemeoridi. Vrok za nastanek hemeroidov ali hemoroidov je ponavadi dedna slabost vezivnega tkiva. Ta bolezen naj bi se pojavljala pri tretjini v manjših merah pa celo pri dveh tretjinah ljudi. Sveža rdeča kri se razločno vidi na blatu, posebno ob zaprtju. Človek, ki ima tovrstne težave naj pazi na redno in lahko odvajanje. Trenirati je potrebno mišico, ki zapira anus. Zdravnik včasih predpiše svečke.

clock-img

22.07.2006, 15:24

clock-img

Kranjčanka

pencil-img

44

A se to sploh kdaj pozdravi?

Men se noče in noče, je boljše pa spet slabše, seveda od poroda.

Ma, enkrat bo že bolšuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem