writing-img

hemeroidi

clock-img

26.07.2009, 20:20

clock-img

Anonimen

zdravo,

sem v 38. tednu in sem staknila to hudo neprijetno zadevo :(

imam bolečine pri opravljanju potrebe in tudi kri se pojavlja... drugače ko npr. sedim, ni problema.

se je še katera srečala s tem? kako ste zadevo odpravile ali vsaj omilile??

clock-img

26.07.2009, 21:16

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Sicer nimam niti približno tako hudih težav, najbolj mi pa pomaga Hemoclin. Vse ostale žavbe so kar nekaj, no, vsaj meni niso pomagale.

clock-img

10.08.2009, 19:10

clock-img

katja.nero

pencil-img

27

živjo! sem v 24.tednu in ko grem na blato je na koncu vedno malo krvi in na toaletnem papirju. ko sem šla h ginekologu so ugotovili da ni nič ginekološkega vendar pa so notranji heemeroidi. zato sem dobila svečke, ki jih dajem v anus zjutraj in zvečer. po 4 dneh ni nič boljše. peče me sicer ne, ni pa prijetno in me je kr strah iti na wc. je katera imela podobne težave in kdaj minejo? ne jem nič papriciranega in nič gaziranega ne pijem. hvala vam

katja

clock-img

11.08.2009, 11:52

clock-img

Nončika

pencil-img

2778

jaz sem mela priliko se srečati z temi hemoroidi v 26t. meni je pomagala krema proti hemoroidom. počasi a počasi se je uredilo, tam nekje po 1t. zdaj občasno čutim, a je že dosti boljše.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

clock-img

11.08.2009, 20:22

clock-img

Anonimen

Probej kremo Tea tree od Justa

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem