writing-img

hiška za Barbike

clock-img

04.08.2007, 10:34

clock-img

ajna12

pencil-img

276

Lepo prosim, če ima kdo kakšno slikco od doma narejene hiške za Barbiko. Mi bi radi doma naredili hiško, pa nimamo ravno idej.

Hvala in lp

clock-img

04.08.2007, 13:19

clock-img

ona

pencil-img

3685

Tukaj na bolhi imaš eno slikco:
http://www.bolha.com/oglas1958511

clock-img

04.08.2007, 13:23

clock-img

ona

pencil-img

3685

clock-img

04.08.2007, 13:29

clock-img

ona

pencil-img

3685

Pa še v novem katalogu Quelle imaš eno hiško,samo na netu je niuser posted image

clock-img

04.08.2007, 13:30

clock-img

klepetka

pencil-img

2268

una hiška iz Qele ni bog ve kaj;jo ima moja nečakinja,pa je bolj sam oza gledat;se hitro skupaj zložiuser posted image

clock-img

04.08.2007, 13:55

clock-img

ona

pencil-img

3685

Joj,kaj res,jaz sem pa tole hiško hotla kupituser posted image
Še dobro,da premišljujem že en mesec za nakup in zdej jo pa ne bom vzelauser posted image
hvala za info!
Ajna 12 pa išče samo idejo za naredit hiško doma,če sem prav razumelauser posted image

clock-img

04.08.2007, 15:10

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

Mi smo vzeli eno ogromno kartonasto škatlo in iz nje naredili dvonadstropno hišo. Izrezali smo okna in vse skupaj pobarvali. Edini problem je bil potem, da je bila že fejst gužva v dnevni sobi. Zdaj pa hiška čaka na eno veliko otroško sobo, začasno sva jima pa kupila tisto ta pravo od Mattela, ki se prav lepo zloži.

Sva pa z Ano naredile tudi avto iz škatle za čevlje. Jaz sem si ravno tako naredila "Night riderja" za mojo Barbiko kot otrok.

Slike pa na žalost nimam.

clock-img

10.08.2007, 13:44

clock-img

Anonimen

Jaz sem naredila tako (sicer je primerna za Shelly oz. mini baby borna - ker je vse tako majhno .. za Barbike najbrz rabis vecje mere. Je pa narejena iz vezanih plosc in pobarvana z akrilnimi in tempera barvami.

LP, Ribica

user posted image  

user posted image

clock-img

10.08.2007, 13:57

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

Ej Ribica, tale hiška je zelo fletna. user posted image

Naša je podobna, smo da ima  4 sobe ;)

clock-img

13.08.2007, 22:36

clock-img

Anonimen

Hvala, hvala user posted image  To sem delala pri tehniki v 8. razredu, ker smo mogli narest nekaj po svoji zamisli .. pa lonckov za svincnike nekak nisem rabila (no saj tele hiske tudi ne .. bo pa za moje otroke user posted image )

clock-img

13.08.2007, 22:40

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

Res jo spravi, otroci so prav navdušeni nad takim stvarem ... boš morala pa verjetno še kaj več ustvariti user posted image , ker so tako radi zraven in sodelujejo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem