cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

hišni kino

clock-img

04.12.2007, 19:07

clock-img

tomca

pencil-img

236

Prosim če mi pomagate. Kupujemo hišni kino(dvd predvajalnik in zapisovalnik) Rada bi kupila takega, na katerem bom lahko poslušala tudi radio. Kaj mora imeti za eno oznako oz. ali ga bom lahko na tem poslušala
>[www.mimovrste.com];

clock-img

04.12.2007, 20:36

clock-img

ona

pencil-img

3685

Preprosta kmečka razlaga je,da če ima zvočnike,boš sigurno radiom poslušala gor,če pa kupiš samo tisto tanko škatlo,kamor se vtakne cd,potem pa ne bo muzikeuser posted image user posted image

clock-img

04.12.2007, 21:30

clock-img

bilbo

pencil-img

200

kakšnega cenovnega razreda pa?
lahko kupiš za 120 EURO ali pa 1200 EURO.
Smo prvo imeli nekega Samsunga za 500 EURO, ni bil slab pa je moj vseeno j raje zamenjal za malo boljšo stvar Receiver in DVD yamaho pa še zvočnike Mission. Ko mi je povedal ceno pauser posted image user posted image user posted image  sem skoraj znorela.
no bistvo je zakaj ga rabiš, če rabiš zelo kvaliteten zvok daš malo več, če je bistvo da igra pa priporočam kakšnega Sonya.

clock-img

04.12.2007, 22:12

clock-img

Samrela

pencil-img

217

Poglej tukaj...http://slo-tech.com/script/forum/izpisitemo.php?threadID=292980#neprebrano

clock-img

04.12.2007, 23:21

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

če ima zvočnike,boš sigurno radiom poslušala gor,če pa kupiš samo tisto tanko škatlo,kamor se vtakne cd,potem pa ne bo muzike

To pa ni res, ker je priklopljen na TV - ta pa ima vsak zvočnike in lahko poslušaš muziko. Tako, da lahko že za 60 EUR kupiš DVD in poslušaš CD-je.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

06.12.2007, 15:44

clock-img

bumerang

pencil-img

3207

Pred leti smo kupili enega x, ki ga uporabljam še zdaj, ker ne najdem nadomestka. Kar se mene tiče, ne glej firme ampak to kar ponuja. X firma za znatno nižjo ceno lahko ponudi znantno več.
Jaz npr. še zdaj ne najdem hišnega kina, ki bi na vseh petih zvočnikih hkrati predvajal zvok s televizije in ne samo na sprednjih dveh.

Ustavi se in prišel boš!

clock-img

06.12.2007, 15:53

clock-img

rija

pencil-img

15589

mi mamo nekega brezveznega za 500 eur, pa predvaja na vseh zvočnikih, je pa po moje odvisno kakšen signal ma tv program....ne vem no, nisem toliko tehničar user posted image

...vox populi...

clock-img

06.12.2007, 16:56

clock-img

bumerang

pencil-img

3207

Ma nima veze signal tv, naš je definitivno obupen, ker se italijanski kanali mešajo zraven, pa HT dela na vseh kanalih enako. Pa videorekorder tudi preko tega HT dela na vse zvočnike, ker je vse povezano med seboj... ja, pri nas smo tehnološko na višku, snemamo še vedno na videokasete ... user posted image

Ustavi se in prišel boš!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem