writing-img

hiconcil in dojenček

clock-img

07.11.2008, 14:58

clock-img

bubyca

pencil-img

33

Pozdravljene!

Moj trimesečni sinko je pred tednom dni pričel kašljati in nosek je imel zabasan, vedar brez vročine, bil je prav tako dobre volje, pa tudi normalno se je dojil. Zato tudi nismo šli do pediatra., ker mu je po par dneh že šlo na bolj, lepo je izkašljeval.... Včeraj pa je se mu je stanje zopet poslabšalo - piskal je pri dihanju, pa tudi rahlo je izgubil glasekuser posted image  Seveda smo ga takoj peljali k zdravniku, ki je ugotovil, da ima rahlo rdeča ušeska in mu je zato predpisal Hiconciluser posted image

Imam grozno slabo vest in sem prav v rahli depri, da sva prepozno šla do zdravnika, čeprav je tam povedala, da nismo prišli prepozno. Sinko se mi tudi grozno smili; pa taki dobrovoljček je navkljub prehladu...

Ali je katera imela takšno izkušnjo - prehlad pri tako majhnem dojenčku? Kdaj se po Hiconcilu stanje izboljša???

Hvala vsem za odgovore,

žalostna mami Bubycauser posted image

clock-img

07.11.2008, 15:15

clock-img

gajči

pencil-img

252

Brez veze si očitaš, ker za prehlad itak ne bi dobili nobenega zdravila, na ušeska se je pa očitno zdaj razširilo. Pazi, da dobro čistite noseka.

clock-img

07.11.2008, 15:38

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

07.11.2008, 18:36

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

07.11.2008, 20:42

clock-img

koala

pencil-img

5539

Ne sekiraj se, saj vem da je hudo, ker sem jaz tudi imela moralnega mačka ko je moj pri isti starosti dobil Hikoncil zaradi bronhitisa. V naprej res čisti nosek, to je tudi priporočila naše pediatrinje.

Aja hikoncil pa je mojemu sinku pomagal že po dveh dozah se je stanje zelo izboljšalo. Jemal pa ga je 5ml na 8 ur.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

07.11.2008, 23:03

clock-img

polma

pencil-img

1836

user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.11.2008, 13:42

clock-img

bubyca

pencil-img

33

Najlepša hvala vsem za spodbudne besedeuser posted image  In jaz in moj sinko sva že bolje. Nosek čistimo pogosto, s fiziološko, da priteče ven skozi drugo nosnico, potem pa šmrkelj potegnem ven, kolikor ga je. Čeprav imam občutek, da nosek ni popolnoma čist. Imam pa še eno vprašanje, in sicer glede na to, da sinko kar precej poliva, me zanima, koliko časa se mora antibiotik obdržati, da prime - nr. če po antibiotiku pije moje mleko, pa potem malo polije tisto, kar mu je odveč, ali menite, da se antibiotik splih obdrži???

Še enkrat hvala vsemuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem