cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

hipoglikemija

clock-img

29.06.2007, 22:47

clock-img

Sandra11

pencil-img

8

Živijo, zanima me, če ima kdo izmed vas izkušnjo s hipoglikemijo pri dojenčkih. Moja hčerka je namreč zbolela za to boleznijo.  Hvala. Sandra

clock-img

29.06.2007, 22:53

clock-img

Anonimen

Hipa ni bolezen kot taka, to je zgolj stanje pri diabetesu, ko sladkor hitro pade. Gre za stanje ko sladkor v krvi pade pod 3 mmol. Več o tem si lahko prebereš tu HIPOGLIKEMIJA oz. vtipkaj v najdi si še diabetes in sladkorna bolezen.
user posted image  pa želim čim manj težav.

clock-img

30.06.2007, 11:53

clock-img

Sandra11

pencil-img

8

Najbrž bomo morali strokovnjake s pediatrije poslati na dodatno izobraževanje, kaj. Mi smo ugotovili, da to ne more biti bolezen. No, naj dodam, da ta hipoglikemija nima veze s sladkorno. Zato res prosim, da se javijo tisti, ki vedo, o čem je govora in vedo, kako trpijo starši in otroci, ki so soočeni s trajnimi boleznimi. Hvala. Sandra

clock-img

30.06.2007, 22:33

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem