writing-img

hipp in frutek

clock-img

12.07.2009, 23:32

clock-img

Anonimen

naša tamala je prvo kašico imela od hippa....piše gor da je lahko odprta max 3dni...vse vredu,od začetka itak ni veliko pojedla,smo stran metali...zdaj pa sem kupila od fruteka in je včeraj pojedla pol in še danes polovico...problem je da jaz nisem gledala da frutekovo treba uporabiti v 24urah po odprtju...sem mislila da je kot hipp da treba v 3dneh od odprtja porabiti.user posted image ....no včeraj sem odprla in danes sem ji še dala.je bila v hladilniku. je preteklo več kot 24ure...upam da ji nič ne bouser posted image ....zakaj taka razlika???hipp 3 dni---frutek 24ure???user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil leo#tia -- 12.7.2009 23:33:47 >

clock-img

12.07.2009, 23:39

clock-img

tanci29

pencil-img

4970

pomoje ne bo nič narobe...mi je pa ta tri dni mal čudna...jest jo že nebi šparala tri dni...ponavadi sem kar takoj stran zabrisala kar je ostalo...pa itak je blo to če smo kam šli in ni blo druega pri roki

clock-img

13.07.2009, 07:12

clock-img

Tanchy

pencil-img

360

Mi smo v začetku vedno dajali en dan pol, naslednji še drugo polovico. Sem pa zmeraj dajala v hladilnik tako, da mislim, da ni panike pri kateri koli kašici, če je do naslednjega dne v hladilniku.

Najlepše je živeti za svoje otroke!

clock-img

13.07.2009, 08:32

clock-img

lukec

pencil-img

2260

IZVIRNO SPOROČILO: Tanchy

Mi smo v začetku vedno dajali en dan pol, naslednji še drugo polovico. Sem pa zmeraj dajala v hladilnik tako, da mislim, da ni panike pri kateri koli kašici, če je do naslednjega dne v hladilniku.

Se strinjam.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

clock-img

13.07.2009, 09:05

clock-img

**NiNa**

pencil-img

557

zakaj taka razlika???hipp 3 dni---frutek 24ure???user posted image user posted image

Ponavadi je tako, da če ima izdelek dlje časa rok uporabe ima to zato, ker ima več konzervansov user posted image . Očitno jih ima hipp več kot frutek user posted image

clock-img

13.07.2009, 10:56

clock-img

Šaki

pencil-img

2459

no jz sm šla prav brat kaj vsebuje hipp kozarček.sm vzela prva banana za dojenčke,
ima banane 99,2%,zgoščen limonin sok in vitamin c.
zdj govorim za tega.
pa tud piše da je za porabit v treh dnev če ga hraniš v hladilniku.
zakaj pa na frutkovem piše da ga je treba kuj porabit pa ne vem....

evo tole pa vsebuje frutkova kašica   Sestavine: bananina kaša (55 %), voda, modificiran škrob, limonin sok iz zgoščenega soka in vitamin C.

< Sporočilo je popravil bad girl -- 13.7.2009 10:58:09 >

♥ moja dva zaklada ♥

clock-img

13.07.2009, 15:08

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Hm, jaz sem danes kupila 1 kozarček Hipp Korenček in krompir, ker gremo jutri na morje in da bo lahko po poti jedel, pa na njemu piše, da je preostanek kašice treba hraniti v hladilniku in porabiti najkasneje do naslednjega dne. Torej ne piše, da lahko odprt kozarček hraniš do 3 dni. user posted image  Edino če je odvisno od vrste kašice, ampak jaz ne bi nikoli hranila kašice 3 dni.

clock-img

13.07.2009, 15:16

clock-img

Šaki

pencil-img

2459

IZVIRNO SPOROČILO: Katy78

Hm, jaz sem danes kupila 1 kozarček Hipp Korenček in krompir, ker gremo jutri na morje in da bo lahko po poti jedel, pa na njemu piše, da je preostanek kašice treba hraniti v hladilniku in porabiti najkasneje do naslednjega dne. Torej ne piše, da lahko odprt kozarček hraniš do 3 dni. user posted image  Edino če je odvisno od vrste kašice, ampak jaz ne bi nikoli hranila kašice 3 dni.

pomoje velja to bolj za sadne kašice.jz sm vedno vidla da to piše gor.ker drugih nisem kupovala,,

♥ moja dva zaklada ♥

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem