writing-img

histero in laparo

clock-img

23.04.2007, 10:15

clock-img

Anonimen

Pozdravljene!
Bila sem na histero in laparo. Zanima me koliko časa ste po histero krvavele? Začela sem krvaveti 3 dan po operaciji , ni veliko, nič ne boli....imam še 3 abletke cilesta za pojest do konca, pol naj bi bil M?

clock-img

24.04.2007, 15:24

clock-img

varja

pencil-img

65

Živjo! Jaz nisem krvavila skoraj nič. Čez teden dni pa sem dobila menstruacijo, tri dni prej kot sem jo pričakovala in traja že pet dni tako, da ne vem, ali je to menstruacija ali je to zaradi posega.

clock-img

25.04.2007, 14:46

clock-img

KatyMM

pencil-img

56

Pozdravljeni!
Jaz sem krvavela 14 dni po posegu, ne veliko. Ginekolog mi je rekel, da to ni prava menstruacija, temveč odtegnitvena M, zaradi tablet. Sem bila včeraj na pregledu in je rekel, da naj bi menstruacijo dobila po 7-8 tednih po operaciji.

lp

clock-img

26.04.2007, 11:44

clock-img

varja

pencil-img

65

Katy, zanimivo. Nam so rekli že v bolnici, da naj bi imele vse čisto normalno M po posegu. Je pa res, da jaz nisem jedla nobenih tablet pred posegom. Skratka tole o osmih tednih brez normalne M se mi zdi čudno.

clock-img

27.04.2007, 08:37

clock-img

KatyMM

pencil-img

56

Ja, saj se je ginekolog očitno zaračunal - mislim, da je malo z datumi pomešal. Ker mi je rekle, zdajle enkrat, okrog 10 maja, kar je 7 tednov po operaciji. Ampak je držal tisti prvi del - zdajle enkrat. Ker se mi je včeraj tako ulilo, da ni za povedat, krči so pa taki, da tud stat ne morem. Sem tudi na forumu brala, da so M po histero grozljive - očitno drži.

lp

clock-img

30.04.2007, 16:54

clock-img

florita

pencil-img

331

Torej pred kratkim sem imela laparo in histro. Včeraj sem dobila M (prej sem jedla KT) in moram rečt da res boli M kot user posted image , že 2 dni ne spim ponoči. Tako da drži teroija punc da prva M po histero boli.

Na svetu ni popolnih ljudi, popolni so samo nameni.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem