writing-img

hitri kredit

clock-img

25.07.2005, 09:33

clock-img

looney

pencil-img

35

Pozdravček!
Ne vem če ravno sodi vprašanje v tole temo, ampak ne vem, kam naj ga porinem ;)

Ali katera ve, kako je s hitrimi krediti. Zaposlena sem za nedoločen čas, trenutno na porodniški, imam pa že en hitri kredit, katerega bom odplačevala še eno leto (po 13.000sit/mes).
Nujno bi potrebovala še enega v višini cca. 300.000 sit. A veste, se morda da dobiti na enega še enega, ali bom mogla najprej odplačati tistega?
Saj bom šla do banke, samo najprej bi rada kakšno info., da me ne bodo tam čudno gledali:ups:

Hvala za pomoč:rozica: in lep sončen dan vsem skupaj!

clock-img

25.07.2005, 09:36

clock-img

mammy26

pencil-img

634

LAHKO GREŠ TJA TI NAREDIJO PRERAČUN - IN SICER VZAMEŠ NEKOLIKO VIŠJEGA, DA LAHKO ODPLAČAŠ STAREGA IN TAKO DOBIŠ NOVEGA.

clock-img

25.07.2005, 09:36

clock-img

k1

pencil-img

1649

mislim da lahko, v bistvu vzameš večjega, s tem poplačaš prvega, pa imaš kredit na novo - nekaj takega.

lp :rozica:

clock-img

25.07.2005, 09:39

clock-img

nikitta

pencil-img

579

mogooče zvišan limit. Odviso od dohodkov.
Odsvetujem ti kredite pri sposojevalcih (oderuške obresti in nepotrebni problemi), mislim na tiste, ki oglašujejo "privat"
Poglej spletno stran tvoje banke, če nudi kakšno premostitveno možnost.

Lep pozdrav.

Nikitta

clock-img

25.07.2005, 09:42

clock-img

looney

pencil-img

35

Uff, hvala za tako hitre odgovore!
Super ste :sloncek::sloncek:

Ja, saj sem imela namen it na banko in se pozanimat, samo me je v bistvu zanimalo, da me nebi odslovili češ, saj že imaš dolgove, kaj bi še rada :zmeden2:

clock-img

25.07.2005, 12:30

clock-img

Anonimen

Jaz pa mislim, da bi ti dali še dodaten kredit, če si dovolj kreditno močna (torej da ne rabiš najprej enega odplačat). Oba skupaj ne smeta presegat 1/3 OD (oz. spet odvisno od tega, kakšna stranka si).
Če vzameš kredit, da boš drugega odplačala, moraš vedet, da je to povezano s stroški - preračun in predčasno odplačilo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem