writing-img

hladna sterilizacija

clock-img

21.09.2005, 19:44

clock-img

žlička

pencil-img

955

kupila sem chiccovo škatlico za dude, kjer piše, da priporočajo hladno sterilizacijo.....kaj je to, vem kaj pomeni dudo sterilizirat v vroči vodi oz. da jo prekuhaš, ampak tole....

lp

clock-img

21.09.2005, 19:50

clock-img

jazz

pencil-img

1014

Mogoče obstaja kakšna raztopina-kot razkužilo...možno da celo od iste firme,nimam pojma,prvič slišim za to!

clock-img

21.09.2005, 20:17

clock-img

snorlax

pencil-img

2574

Hladna sterilizacija je sterilizacija s pomočjo posebne tabletke oz. tekočine.

Jaz ne bi pretiravala s to kemijo. Pri nas dudo splaknemo večkrat na dan pod tekočo vodo, vedno imam pokrito s pokrovčkom, če je ne uporablja in nikoli je nihče razen tamalega ne daje v usta. Do sedaj ni bilo nobenih glivic, gobic ali drugih težav.

L.p.

clock-img

22.09.2005, 00:01

clock-img

m_m

pencil-img

1417

Mi mamo tut škatlico za dudo in jo vedno not spravljam, ko je mala nima. Perem, če pade na tla, pod vročo tekočo vodo. Menjamo pa na 1mesec uporabe - silikonsko. Je pa vedno sam ena v obtoku, ko je zanič, pride druga.

Ta sterilizacija je pa verjetno sam njihova reklama za en drug izdelek, po moje nepotreben.

clock-img

22.09.2005, 00:06

clock-img

JASNA D

pencil-img

1326

Brez sterilizacije "ustnih" pripomočkov sta do sedaj preživela oba moja otročka. Pa mislim, da Jančikin tudi, če sem si prav zapomnila.

Drugače pa le vrzi malo v vrelo vodo, pa je. Itak pa se duda že "kontaminira", takoj, ko jo ven vzameš iz kropa.

Jasna

clock-img

22.09.2005, 09:56

clock-img

žlička

pencil-img

955

hvala punce, torej brez komplikacij pa bo

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem