writing-img

hladne rokice

clock-img

12.09.2009, 17:25

clock-img

marjetica8

pencil-img

740

Zivjo,

Zanima me, kako kej oblacite vase user posted image v tem cudnem vremenu? Nas je star 4 mesece, rodil se je konec aprila, potem je pa maja takoj zacelo kurit na 30 stopinj. Zdej ko se je shladilo ma pa stalno hladne rokice in useska, ce ga le ne oblecem ko medvedauser posted image ! Na zatilju je vedno topel, sam rokice ma hladne. A so rokice pokazatelj da mu je hladno?

clock-img

12.09.2009, 18:32

clock-img

anika87

pencil-img

767

Ne, niso. Če ima zatilje toplo, potem ga ne zebe, vsaj tako so nas učili v materinski šoli in jaz se tega kar držim. Jaz ga zdaj oblačim dvojno, ker imam v hiši kar hladno, približno 22 stopinj imam. Oblečem mu tanki bodi s kratkimi rokavi, 1 hlačke in 1 majčko, nogavičke, pa včasih še copatke prek, včasih pa tut ne. 
Moj ima tudi večkrat mrzle rokice, pa noska tut, pa mislim da ga ne zebe, ker ima zatilje kar precej toplo.

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

clock-img

12.09.2009, 18:34

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Dojenčkov krvni obtok še ni tako razvit kot pri odraslemu in zato imajo večkrat mrzle dlani in stopala. To ni merilo, ali ga zebe (no, za mojo taščo je user posted image ). Potipaj ga na prsnem košu ali pa na zatilju - če je topel, ga zagotovo ne zebe.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem