cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

homeopatija

clock-img

13.08.2008, 11:26

clock-img

matic0105

pencil-img

305

Ojla, ima katera kontakt od kakega dobrega in uspešnega homeopata, ki bi znal pomagati našemu dojenčku (refluks, krči...).
Hvala za kakršnokoli info.

clock-img

13.08.2008, 12:08

clock-img

Lari

pencil-img

225

Ojla.

Jaz vozim svoja dva sončka v Črnuče k ge. Gorišek - Sever Ireni. Kolikor vem za krče ima zdravila, za refluks pa ne vem, ampak je za vprašat. Je pa zelo v redu ženska, pripavljena pomagat. Njena tel. št. je 031/382-823.

Lep pozdrav, Lari.

Lara in Jan, moja sončka.

clock-img

14.08.2008, 07:08

clock-img

KATAM

pencil-img

18

Lep pozdrav. mi smo naročeni z našo 1.7 mesečnico k njen naslednji teden, ker  imamo pa razne težave z alregijami, pa noben izvid na kožni, in tudi na krvni nič ne pokaže, pa kar naprej kašlja pa se non stop praska. Če ima katera kakšne izkušnje v zvezi s tem področjem naj mi prosim pove. Sinu od kolegice je ful pomagala, ker je bil čist brez vsake volje za šolo za igro splog za vse. Pa ga je čist k sebi spravla. Zato sem se jaz odločila da jo tudi peljem k njej, ker mi pediatrnja pač vedno reče če izvidi nič ne pokažejo pol že ni nič. Bo minilo z leti pravi, tamala naj se paraska noč in dan, pa vsa je flekasta. Edino kremo in sirup ji zna dat. Pa sirup protoi kašlju si kupte mi vedno reče. Skratka bili smo že na alergološki, pa na dermatološki pa vse skupaj ni nič. Zato močno upam ,da nam bo ona znala pomagat.

clock-img

19.09.2008, 19:02

clock-img

matic0105

pencil-img

305

Jaz sem sina peljala k njej danes, dobila kroglice, zdaj bomo pa vidli.
A je možna kaka huda reakcija v smislu poslabšanja? Imate izkušnje?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem