writing-img

homeopatija med/po porodu

clock-img

21.11.2012, 12:55

clock-img

mini86

pencil-img

6050

a je katera uporabljala kaj od homeopatije za pred/med/po porodu..
zanima me ali ima katera doma homeopatsko zdravilo arnika in kako je zadovoljna..

doma imam polno homeopatskih zdravil s katerimi sem zadovoljna pa bi probala če kaj obstaja tudi za med/po porodu

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

22.11.2012, 08:49

clock-img

moci

pencil-img

5572

najbolje, da pokličeš homeopata, ali pa vsaj vprašaš v lekarni

clock-img

22.11.2012, 09:56

clock-img

Ajra RR

pencil-img

705

Zdravo!

Vprašaš lahko homeopatinjo tukaj: http://www.ringaraja.net/Ringarajini-strokovnjaki/Seznam-strokovnjakov/irena-gorisek_56

Mislim, da je med njenimi odgovori tudi nekaj o arniki med nosečnostjo.

Strokovnjaki odgovarjajo, vprašanje jim lahko pošljete tudi anonimno.

http://www.ringaraja.net/Ringarajini-strokovnjaki

clock-img

22.11.2012, 13:20

clock-img

pomar*ANČA*

pencil-img

1685

jaz sem uporabljala arniko. med nosečnostjo sem jo začela, uporabljala sem pa tudi po porodu in mi je tudi pomagala. jemala sem jo zaradi počene kapilare na obrazu. bila sem zelooo proti homeopatiji, zdaj sem pa totalno navdušena. ker sem tako navdušena nad homeopatskimi granulami sem šla iskati še za afte- v zadnjih 3h mesecih sem bila brez afte točno 5 dni, in upam, da mi tudi tokrat pomaga.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem