writing-img

homeopatsko zdravilo za visok krvni tlak

clock-img

16.05.2011, 17:45

clock-img

katarincatinca77

pencil-img

67

A ima katera kaj izkušenj s homeopatskimi zdravili v primeru visokega krvnega tlaka. Sprašujem za svojega očeta, ki ima zgornji pritisk 190, pa je že 3 različna zdravila sprobal, pa mu ne pomagajo. Prva je slabo prenašal, drugo in tretje pa je neučinkovito. Hvala!

clock-img

16.05.2011, 17:46

clock-img

katarincatinca77

pencil-img

67

Aja, ta zdravila, ki jih je sprobal, je dobil pri osebnem zdravniku, s homeopatom nimamo še nobenih izkušenj.

clock-img

16.05.2011, 22:32

clock-img

bellamia

pencil-img

73

pomaga glog
homeopatinja g. zvonka furlan, lekarna arnika iz škofje loke
kontakt dobiš na netu
lp

clock-img

17.05.2011, 19:16

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

IZVIRNO SPOROČILO: katarincatinca77

A ima katera kaj izkušenj s homeopatskimi zdravili v primeru visokega krvnega tlaka. Sprašujem za svojega očeta, ki ima zgornji pritisk 190, pa je že 3 različna zdravila sprobal, pa mu ne pomagajo. Prva je slabo prenašal, drugo in tretje pa je neučinkovito. Hvala!

Zahteva naj napotnico za ambulanto za hipertenzijo. Le tam mu lahko določijo prava zdravila. Osebni zdravniki prevečkrat žal kar na pamet poskušajo najti pravo zdravilo.
Glog najbrž pomaga (vsaj škodi sigurno ne), ampak glede na to kako škodljiv je visok pritisk (okvare srca, žil, možgansla kap,...) bi se jaz tudi tradicionalne medicine držala in jemala zdravila...
Pa seveda zdrav način življenja - sol  in maščobe na minimum, veliko sadja, zelenjave in gibanja (sprehodi) pa znižati telesno težo, če jo ima kot večina bolnikov z visokim pritiskom tudi preveliko...

clock-img

17.05.2011, 21:46

clock-img

m_o_i

pencil-img

3646

drugace pa-homeopatskega zdravila za bolezen X ni samo enega. ker homeopatija zdravi cloveka kot celoto-torej, ce imata visok pritisk en depresivc in en kolerik, ne bosta dobila istega zdravila pri homeopatuuser posted image

(ja, govorim iz izkusenj)

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

clock-img

18.05.2011, 15:08

clock-img

katarincatinca77

pencil-img

67

Ja, za glog sem tudi že slišala, da uravnava krvni tlak. Me pa zanima, če ima katera kaj izkušenj s tem, če glog pomaga tudi pri tako visokem pritisku. Pa še to, koliko časa je treba, da se pokaže, če je zdravilo za previsok pritisk, ki ga dobiš pri zdravniku, učinkovito?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem