writing-img

hormoni????

clock-img

09.10.2008, 12:22

clock-img

Anonimen

lp. sem v zadnjem mesecu nosečnosti pa me zanima, če katero tudi tako dajejo hormoni kot meneuser posted image veliko sem nestrpna, slabe volje, komaj čakam, da kaj bo... zelo sem občutljiva na besede drugih, za vsako malenkost se zjočem... res je, da sem veliko sama doma, ker ima mož takšno službo da dela tudi ob vikendih pa se nimama veliko časa pogovarjat. pravzaprav ne najdem odgovora za moje počutjeuser posted image user posted image

clock-img

09.10.2008, 12:30

clock-img

mlinar

pencil-img

236

Tudi mene so dajali hormoni pa je minilouser posted image

clock-img

09.10.2008, 12:34

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

bo minlo po porodu če se pojavi pa poporodna bo ta to stanje še kak mesec po porodu pr men je blo do 3 mesecev pol je blo pa superuser posted image user posted image user posted image user posted image jst sem tud bla takrat tak da je bil moj nonstop v službi in se mi je skoraj zmešalo.... samo ne obremenjuj se to je normalno in prej k slej mine.... pa čim manj takih težkih trenutkov

clock-img

09.10.2008, 12:55

clock-img

abi

pencil-img

755

Jap, hormončki se kar lepi čas igrajo z nami.user posted image
Po porodu bo kmalu minilo. 

Vse dobro,
* a b i *

clock-img

09.10.2008, 13:06

clock-img

Anonimen

sam najbolj me razjezi to, da s slabo voljo vplivam tud na druge, pol so pa še drugi slabe voljeuser posted image .

clock-img

09.10.2008, 14:10

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Je normalno, ja. Poskusi svoj čas in energijo usmeriti v kaj, kar te zanima. Mogoče preveč razmišljaš, kako si sama, ker on dela in potem si delaš probleme, kjer jih sploh ni. Preberi kakšno dobro knjigo, poglej film, pojdi na kofe in dober čvek s prijateljico... Po porodu vsega tega nekaj časa ne bo.

clock-img

09.10.2008, 14:12

clock-img

neisha80

pencil-img

448

Oh,ja,hormoni.user posted image Moj mož že komaj čaka,da grem rodituser posted image

clock-img

09.10.2008, 19:30

clock-img

byanca

pencil-img

252

ja, enako. jst tudi.same sebe ne prenašam več

clock-img

10.10.2008, 14:17

clock-img

Pacota

pencil-img

234

Je pa dobra stran v to, da nas koncno morajo vsi razumeti, da smo taksne!user posted image

Ce vidis slabo voljo pri drugih, jim kar povej, da naj te razumejo, da so krivi hormoncki!

clock-img

10.10.2008, 14:21

clock-img

Dali*

pencil-img

3349

Počni stvari, ki jih rada počneš, da se nekako zamotiš. Ne dovoli, da ti hormoni obvladujejo življenje. Sploh pa ne sei privoščiti poporodne depresije, ki že tako rada pride. Maksimalno se pripravi na porod, beri knjige, izkoristi lepe dni za sprehode in kavice, kupi si kaj zase, ne glej samo stvari za dojenčka, pojdita v kino, na koncert. Kmalu bo vajinega "samskega" življenja konec.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem