writing-img

hrana- malčki

clock-img

12.02.2009, 14:31

clock-img

pikapolonica03

pencil-img

5

V strejših temah vidim, da je velika govora o knjigi Paparica. In tisti, ki jo imate me zanima ali je kaj uporabnega notri oz. ali se je splača kupiti, ker sem videla, da jo sedaj ponujajo s 15% popustom (če naročiš preko interneta), kar se mi pa zdi dokaj ugodno, seveda, če je kaj uporabnega notri. Prosim za vaše komentarje.

clock-img

12.02.2009, 15:07

clock-img

ZvezdicaZaspanka

pencil-img

293

Mah kaj pa vem...jaz jo imam. Saj je veliko receptov notri, pa tudi kakšen pameten nasvet. Po forumih jo zelo hvalijo. Jaz pa lahko reče, da jo zelo poredko odprem. Saj jo je fajn prelistat...ampak da bi se pa držala njihovih receptov, se pa ne. 

clock-img

12.02.2009, 17:07

clock-img

pikapolonica03

pencil-img

5

Verjetno pa dobite kakšno dobro idejo. Vsak pač mal po svoje zmeša stvari, a ne?

clock-img

12.02.2009, 20:01

clock-img

ZvezdicaZaspanka

pencil-img

293

Ja, kakšna ideja se že dobi...samo po moje, da je dovolj, če si jo v knjižnici sposodiš in malo prelistaš...ali pa tukaj na RR je ena pošiljala po mailu, malo poglej, mislim, da je Doll.

Tukaj poglej  http://www.ringaraja.net/forum/paparica_kdo_potrebuje/m_3194943/tm.htm

clock-img

13.02.2009, 09:02

clock-img

*NikoLina*

pencil-img

127

IZVIRNO SPOROČILO: ZvezdicaZaspanka

Mah kaj pa vem...jaz jo imam. Saj je veliko receptov notri, pa tudi kakšen pameten nasvet. Po forumih jo zelo hvalijo. Jaz pa lahko reče, da jo zelo poredko odprem. Saj jo je fajn prelistat...ampak da bi se pa držala njihovih receptov, se pa ne. 

Imam enako mnenje. Sposodi si jo najprej v kjnižnici in se nato odloči..

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem