writing-img

hrana

clock-img

31.08.2008, 23:20

clock-img

marpa

pencil-img

35

Živjo

Mene pa zanima, koliko so bili vaši user posted image  stari, ko so začeli samostojno jesti?
Pa zanima me še, kaj kuhate kej 8 mesecev starim dojenčkom?

clock-img

01.09.2008, 08:04

clock-img

Anonimen

Okrog enega leta je začela sama jest.

Kaj je naša jedla pri 8. mesecih, se bolj slabo spomnim, do prvega rojstnega dne je bila precej neješča (količinsko mislim), vem pa, da je imela rada sadje v vseh oblikah, zlasti skupaj z ajdovo kašo, pa krompirjev pire, špinačo, piščanca.

clock-img

01.09.2008, 11:47

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

01.09.2008, 13:51

clock-img

tabi

pencil-img

718

sam je začel jest ko je šel v vrtec pri 11.mes.
pri 8.mes. pa sta praktično jedla vse

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

clock-img

01.09.2008, 20:38

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

Naša je stara 8,5 mesecev in jé načeloma samo, če si sama nese hrano v usta. Seveda se kaj dosti ne najé, tako da se potem vedno nasiti še z mlekom. Jé pa seveda z rokami, samo v pamperski, pol pa kar pod tuš user posted image . Sigurno je najbolj čist dojenček na svetu user posted image

Kar se pa tiče tega, kaj jé, pa mi prav gotovo nismo pravi naslov, ker kot lahko zaključiš, načeloma ne jé ničesar user posted image .

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

clock-img

01.09.2008, 20:43

clock-img

ThinkPink

pencil-img

915

Okrog enega leta je začela sama jest.

Mene pa samo zanima, kako to mislite sama jesti? Da je cel obrok npr. čokolino pojedla sama z žličko? Ali pač sama jedla kakšen košček sadja ali keks? Naša enoletnica namreč sama že poje piškot, na koščke narezan sirček, kruhec, da bi pa z žličko sama kaj pojedla pa ni šans.

clock-img

01.09.2008, 21:14

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Naša je sama, to pomeni cel obrok (mogoče ji na koncu jaz pomagam postrgat krožnik) od cca leta in pol. Prej je samo pacala, hrana je povsod letela, samo v njena usta ne.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem