writing-img

hrana

clock-img

22.08.2009, 19:11

clock-img

leo**tia

pencil-img

879

naša mis že dober mesec papa sadne kašice pa pije sokece..sedaj pa mi je pedijatrinja povedala naj ji skuham piščančje meseko,pa testenine....user posted image niso testenine kasneje na vrsti?papa pa tudi navadne tiste debele piškotke..1-2na dan..si sama drži...danes je papala tud juhico+korenček..meseka ne mara ker je suho...pa sem ji zmešala v juhico,pa tud ne,ker ne ve požirat...ideje???kaj naj ji kuham??pire tud noče

clock-img

22.08.2009, 19:13

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

ajdova kaša, prosena kaša, riževe testenine, polenta, zelenjava,

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

22.08.2009, 19:42

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Maš tudi ajdove testenine, so brez glutena in jajca

Naš ima rad pire krompir, če mu zraven zmešam mal adaptiranega mleka. Če kako hrano ni hotel jest, sem mu sprva vedno malo mleka dala zraven, potem pa je sprejel že brez mleka. Pa v krompir mu zmešam avokado, to mu še bolj gre v slast.

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 22.8.2009 19:45:30 >

clock-img

22.08.2009, 19:47

clock-img

Anonimen

Lahko kupis testenine brez jajc ali rizeve.Meso sem ji jaz zacela dajati kasneje,5m je se zelo zgodaj.
-bucke+krompir
-cezano+krompir
-spinaca+krompir
-polenta+korenje
-cvetaca+polenta ali cvetaca+krompir ali cvetaca+brokoli...
Vse sem kuhala skupaj,z malo masla,soli in zacimbami.

clock-img

22.08.2009, 19:56

clock-img

leo**tia

pencil-img

879

ok hvala..ampak meso mi je p priporočalauser posted image ...jaz mislim da je tud prezgodaj..jaz ji juhico dajem tisto kot mi jemo...samo potem malo manj solim..ima pa nekje 2obroka gh in vsake 2ure mleko,pa kakšne piškotke....

clock-img

22.08.2009, 20:05

clock-img

Anonimen

Cudno res,da ti je kar meso predlagala,saj sele mesec dni navajas na gh.Ti kar pocasi,se nikamor ne mudi.Z juhce-ce je goveja,je fino da odstranis mascobo,ko je ohlajena-za tamalo mislim.Pa manj slana seveda,brez vegete...

clock-img

22.08.2009, 22:43

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

Tudi meni je čudno, da ti je že predlagala mesouser posted image user posted image  Ponavadi se z mesom začne po dopolnjenem 7. mesecu, testenine pa tudi pridejo na vrsto po 8. mesecu zaradi vsebnosti glutena. raje počakaj in ji dajaj druge stvari.

So what....

clock-img

23.08.2009, 07:09

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Tudi meni je čudno, da ti je že predlagala mesouser posted image user posted image  Ponavadi se z mesom začne po dopolnjenem 7. mesecu, testenine pa tudi pridejo na vrsto po 8. mesecu zaradi vsebnosti glutena. raje počakaj in ji dajaj druge stvari.

Imaš testenine brez glutena in jajc, zato jih lahko začneš uvajat prejuser posted image

clock-img

23.08.2009, 10:19

clock-img

Abra

pencil-img

2567

Ja, jaz imam testenine za dojenčke plasmon, kjer piše, da so že od 4.m dalje user posted image sem sicer začela kasneje. Gluten se pa že počasi kar kmalu uvaja in ne šele po 8m. Meni je patronažna prinesla list, na katerem so priporočena živila po mesecih.

clock-img

23.08.2009, 22:19

clock-img

leo**tia

pencil-img

879

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

saj mi se ne mudi..ona mi je predlagala prsovino,,pri prvem smo začeli s puranjem...je še čas...lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem