writing-img

hrana - kdaj dodajati

clock-img

13.12.2005, 11:44

clock-img

ninocka

pencil-img

3080

Mene pa zanima, kdaj ste svojim sonckom zacelo dodajati gosto hrano? Pri napolnjenih 4 mesecih po datumu rojstva ali po PDPju?
Mi bomo kmal stari 4 mesece (po rojstvu), pa sem nekje prebrala, da je treba zacet dodajat, ko je otrok star 4 mesece po PDPju, zdej pa ne vem kaj naj?
Mu ze zacnem dodajat al pocakam?
Kako je blo pri vam s tem?

Je pa rojen v 36 tednu.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

clock-img

13.12.2005, 12:43

clock-img

Petrolinka

pencil-img

91

Pozdravljena

Vid je rojen v 35 tednu. Gosto hrano sem mu začela dodajati pri 4 mesecih in pol (po rojstvu). Po nasvetu pediatrinje, ker sem  mu že morala dodajati adaptirano mleko. Če bi ga pa samo dojila bi pa še malo počakala.

Ko misliš, da že vse obvladaš, spet neka nova fora...

clock-img

13.12.2005, 13:32

clock-img

Anonimen

Mi smo čakali do PDP-ja!  Tako, da sem prvo gosto hrano začela dodajati pri dobrega pol  leta! Adaptirano mleko sem pa začela dodajati pri štirih  mesecih,  na samo adaptiranem sve pa  pristali pri cca. petih mesecih.

< Sporočilo je popravil Bojana26 -- 13.12.2005 13:35:02 >

clock-img

13.12.2005, 13:32

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Moja je včeraj napolnila 6 mesecev in se še polno dojiva. Noči včasih prespi, včasih pa se zbuja. Danes greva v posvetovalnico, pa se bova pogovorili o dodajanju. Se mi zdi vseeno bolje dlje dojit, ker je manj možnosti alergij.

clock-img

13.12.2005, 13:34

clock-img

dory

pencil-img

8852

Moj je pri 3,5m po rojstvu ( rojen je bil v 35.tednu) ze jedel z zlicko...

clock-img

13.12.2005, 13:35

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Okoli 6 meseca po rojstvu.(rojena sta bila,: starejši v 34 tednu,tamlajši pa v 35 tednu).

< Sporočilo je popravil KODA -- 13.12.2005 13:37:14 >

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

13.12.2005, 17:36

clock-img

mimica

pencil-img

354

Ravno včeraj sem brala v reviji, da je potrebno upoštevati PDP + 4.mesece.No, mj je rojen v 36.tednu in sem mu začela dajati, ko je bil star 5 mesecev ( čisto slučajno, ker je pokazal zanimanje za hrano ). 

clock-img

13.12.2005, 18:40

clock-img

k1

pencil-img

1649

jaz sem upoštevala vedno pdp.

clock-img

14.12.2005, 12:59

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

JAZ SEM MU ZAČELA DODAJAT ŽE KAR ZGODAJ, KER MI JE MLEKO ZAVRAČAL. POMOJE TAM OKROG 4 MESECA PO PDP-JU, TOREJ OKOL 7 MESECA STAROSTI.

clock-img

16.12.2005, 18:31

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

Mi smo začeli dodajati pri 4 mesecih po PDP v upanju, da ji bo žlička kaj bolj "dišala" kot flaška pa smo kmalu ugotovili, da je še slabše.

Že dva meseca se trudim vsak dan, pa še vedno ne zna jesti. Sploh ne ve kaj naj s hrano, ki jo dobi na jeziček. user posted image   Katastrofa, jaz sem že čist obupana.
Prejšnji teden sva bile na kontroli v razvojni in je dr. dala navodila fizioterapevtki, da morava zdaj na vsaki FT tudi jesti. Bom vidla, če jo bo naučila.

clock-img

19.12.2005, 23:11

clock-img

ninocka

pencil-img

3080

Hvala za odgovore, mi bomo tut pocakali se en mesec, ce bo ze pripravljen. Cmoka pa ze user posted image , tko da mogoce bomo probali tut kaksen teden  prej.
Jah, pa ne bo jedu bozicnega purana in potic in piskotov...user posted image user posted image ...bo pa mami se zanga user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem