živjo mamice.
Moj dojenček je star 9 mesecev. Kakšen teden nazaj sva se nazadnje podojila (že v 8m se je začel sam odstavljat - jokat, ko sem ga hotela dojiti), sedaj pa sva na aptamilu. Zvečer ob cca 18-ih poje kakšno kašico, ob 20.30 pa dobi cca 220ml aptamila s piškotom. Včasih popije vse, včasih pa samo 3/4. Problem je ponoči, saj se zadnje čase čedalje prej zbudi in hoče mleko. Verjemite, probala sem čaj, vodo, dudo, božanje... nič ne pomaga, dere se in hoče mleko, ko pa ga dobi, lepo sam zaspi. To se dogaja tam med 2 in 4 ponoči. Potem pa znova aptamil zjutraj. Ob 6-ih je že pokonci in potem mu dam mleko tam okoli 7-8, odvisno pač kdaj prosi, da je lačen. Veliko sem že prebrala, da naj bi otroci pri teh mesecih prespali do jutra brez hranjenja, pa me zanima vaše mnenje. Ali bo v primeru, da mu dajem mleko tudi ponoči, navadil, da bomo potem to delali v nedogled......????? Naj omenim še to, da je zelo živahen in da že kar nekaj časa hodi ob opori (kavč, postelja), zadnji teden je pa pogruntal, kako je luštno, če poriva stol pred seboj in tako hodi naprej. Njegova teža je blizu povprečja (8,9kg).
< Sporočilo je popravil delfincek4 -- 9.6.2009 9:41:09 >