cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

hrenovke v šmornovem testu

clock-img

12.12.2007, 11:20

clock-img

TIA22

pencil-img

1114

Poskusite:
-hrenovke-lahko so mini, ali pa normalne in jih daste na pol,
-naredite maso kot za šmoren-palačinke ampak tako gosto da vam žlica noter stoji
-v ponev daste olje in nato hrenovko namočite v maso in daste na vroče olje in pustite da se lepo rjavo zapeče...

Pa dober tekuser posted image

clock-img

12.12.2007, 11:29

clock-img

BrankaO.

pencil-img

319

Ej Tia ti pa spet pri hraniuser posted image user posted image user posted image Bom pa poskusila hvala za idejouser posted image

clock-img

12.12.2007, 11:44

clock-img

kawasakica

pencil-img

1311

v trenutku sem lačna postalauser posted image

clock-img

12.12.2007, 11:50

clock-img

tosja

pencil-img

3706

user posted image  user posted image  user posted image teh hrenovk nisem jedla kakšnih 5 let...zdaj mam spet polna usta sline! user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

clock-img

12.12.2007, 12:52

clock-img

TIA22

pencil-img

1114

Ja branka!!! Spet pri hrani. user posted image   Kuham kosilo, pa sem se spomnila. Ha ha ha. Če pa je to tako dobro. Jaz semn strastna kuharica.Se mi vidiuser posted image user posted image

clock-img

12.12.2007, 13:02

clock-img

Enolla

pencil-img

900

A prišlepam še enega - hrenovke zaviješ v krompirjevo testo (kot za ocvrtke) in ocvreš v olju ali jih pa zaviješ v listnato in posuješ s sezamom in spečeš v pečici, ali pa .... bom nehala ker sem rekla samo enega. user posted image  

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

clock-img

12.12.2007, 13:04

clock-img

TIA22

pencil-img

1114

same dobre jedi. Me zanima če je kera probala v testo za palačinke narezati hrenovke in jih potem speči kot z palačinko.Samo da je testo bolj slano??
Jaz še nisem probala, predlagali so mo naj probam.

clock-img

12.12.2007, 14:42

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem