cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

hripavost

clock-img

26.03.2006, 10:09

clock-img

tulip

pencil-img

917

Naš fantek je že drugi dan hripav in brez glasu, drugih posebnosti nima - nima vročine ali podobnega, je in pije normalno, iz nosa mu ne teče ...
Je prav bogi, ko bi rad jokal, pa izusti le nekakšno piskanje!
A bi katera vedela, če je to kaj posebnega ali ne user posted image , je možno da se je samo prehladil ali da ga je prepihalo - pri tem vremenu, ko ne veš kako ga oblečt...

clock-img

26.03.2006, 10:17

clock-img

Anonimen

Moj Tibor (4 leta) je bil tudi pred kratkim samo hripav, brez ostalih znakov kakšne bolezni.

clock-img

26.03.2006, 10:36

clock-img

tulip

pencil-img

917

A potem je bil v redu?

clock-img

26.03.2006, 10:42

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Ne vem, koliko je tvoj fantek star, naš (5 let) je bil od 2. leta že kar nekajkrat hripav, predvsem  od drenja, ker včasih v vrtcu tekmujejo, kdo bo glasnejši. Enkrat so mu celo žilice na obrazu popokale, pa smo ugotovili, da je bilo od drenja.
Drugega pa ne bi vedela.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

26.03.2006, 10:46

clock-img

tulip

pencil-img

917

Ima 7,5mes, pa se ni nič kaj drl, tako da od tega ne more bit...Bomo videli, kako bo, zaenkrat ni še panike!

clock-img

26.03.2006, 11:40

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Naš tastarejši je bil ta teden malo zahripan.Vzrok angina.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

26.03.2006, 12:17

clock-img

tincci

pencil-img

1430

Naša je imela virozo in na koncu, ko je bilo že vse ok, je bla pa še dva dni hripava.

clock-img

26.03.2006, 14:08

clock-img

Anonimen

Ja, Tibor je bil potem v tedu. Par dni je bil hripav, potem pa je bilo O.K. Pa tudi se ni nič kaj preveč drl. To včasih kar tako pride, kaj pa vem.

clock-img

26.03.2006, 17:16

clock-img

katjutav

pencil-img

26

Moja hči je postala, zdaj ne vem točno, ampak okoli 1 leta starosti, kar tako hripava. Po nekaj dneh sem jo peljala k zrdavniku, in ji je dal neka zdravila. Menda je bilo na glasilkah nekaj. Drugih znakov ni imela. Od takrat naprej je OK.
Mislim,  če se stanje ne bo izboljšalo še kakšen dan, da bi morala iti k zdravniku se pokazat.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem