writing-img

hrvaška

clock-img

02.06.2005, 13:10

clock-img

TaRe*

pencil-img

1401

Mi gremo tudi kmal na morje.Gremo na Hrvaško,kot vsako leto..Pag.
Zanima me,če ste že kaj preračunavale,kaj se bolj splača....Nest sabo evre,al kune,špecerijo nabavit tu,pa vlečt poln avto sabo,al kar tam fasat hrano.
Jaz bom spet kuhala....:zmeden2:

:morje::morje::morje::morje::morje::morje::morje::morje:

clock-img

02.06.2005, 13:12

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

baje je pivo po 17 al neki tazga kun :(( tko da pivo gre zihr z mano

clock-img

02.06.2005, 13:16

clock-img

Anonimen

Je nasplošno vse dražje,kar se da nesemo sabo:)-:)-:)-

clock-img

02.06.2005, 13:23

clock-img

kepica

pencil-img

2080

Mi že 9 let hodimo na Pag in vedno vse vlečemo s sabo.Cene tam so res pasje:hudicek: Pa letos gremo spet:bravo::bravo: Juhu.Kdaj pa greste??

clock-img

02.06.2005, 13:26

clock-img

TaRe*

pencil-img

1401

23.junija.
Gremo v Povljano..če poznaš.

Matr,bomo vlačil s sabo.Po moje bomo kar nagi...bolš bit nag,ko pa lačen:zmeden2:

clock-img

02.06.2005, 13:35

clock-img

Anonimen

Hrano z sabo-obvezno.
Za denar pa tudi mene zanima,dejmo svetujte.

clock-img

02.06.2005, 13:37

clock-img

kepica

pencil-img

2080

Seveda poznam.Mi pa hodimo v Gajac. Letos gremo od 9-19.8,drug teden gremo pa na Lošinj:bravo: Že komaj čakam:sloncek:
Ja,srugač pa kar s seboj peljite.Vsaj pijačo in meso pa alpsko mleko.Se splača..

Lepo se imejte!

clock-img

02.06.2005, 13:38

clock-img

kepica

pencil-img

2080

Ja glede denarja.Mi zmeraj vzamemo kune.Se nam zdi najbolj enostavno.

clock-img

02.06.2005, 13:47

clock-img

StBarbara

pencil-img

1500

Baje, da je hrana pasje draga...
pomoje je bolš evre met s sabo.
lp

clock-img

02.06.2005, 13:57

clock-img

AnBan

pencil-img

775

Tare, če greste v Povljano neste s sabo vodo...dol je meni ful nepitna...napol slana...hodimo dol že 7 let, če te še kaj več zanima se oglasi na privat.

clock-img

02.06.2005, 14:05

clock-img

SašaR

pencil-img

881

Moj šef je Hrvat in je rekel, da so cene kar krepko poskočile v zadnjem času 1-2leti! Da je vse skupaj že nenormalno!

clock-img

02.06.2005, 14:14

clock-img

zoya_

pencil-img

703

Hrvatje se čist preveč cenjo... pol pa prodajajo sonce pa morje, ostala turistična ponudba je pa čist na :kuza: Greš pa mau v Grčijo al pa Tunizijo ti pa v hotelu kuhajo po želji. Nas so v Tuniziji spraševal, kva naj bo za večerjo, kva mi jemo pa kva pijemo....

Midva bova na Hrvaški kakšen podaljšan vikend prešotorila v FKKju na Krku :bravo: Mi je dober folk tam, pa dost Slovencev, pa še sama postrežba in usluge so v redu, samo v trgovini se jim pa sanja... kt da bi imel vsi cel dan čas, da stojimo tam in čakamo v vrsti za kruh... pol majo pa še tist bel kruh, k maš več drobtin kt pa samga kruha, ko ga odrežeš :)-:)-

clock-img

02.06.2005, 17:06

clock-img

sašaš

pencil-img

1113

Midva kune vedno pri nas nabaviva... hrane ne vlačiva s sabo - samo vodo v plastenkah pa še kakšno drugo pijačo... ostalo kupujeva sproti. Imava srečo, da je v bližini (Pula) naš najboljši sosed (beri Mercator)! :bravo:

Lp :muca:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem