writing-img

http://www.ringaraja.net/forum/showProfile.asp?memid=1108347580

clock-img

22.12.2007, 18:26

clock-img

pike

pencil-img

647

Pozdravljene,

V četrtek sem se prijavila in morem reči, da mi je malo lažjo, ko si lahko z vami delimo izkušnje in še marsikaj novega izvemo. Mene pa zanima meni je G za sprožitev M predpisala Promolut Nor (5 mg), jemati ga moram 10 dni; zjutraj in zvečer. Na navodilih piše, da bi naj M nastopila 3 dni po prenehanju. A  ima katera izkušnjo s temi tabletami. Imam policistične jajčnike, vendar pa sem M vedno imela na 35-40 dni. Zdaj, ko mi je pa izostala in je še 55 dan ni bilo pa sem dobila te tablete. Lep pozdravček vsem.

clock-img

22.12.2007, 18:43

clock-img

naja***

pencil-img

38

zelo rada bi ti pomagala,samo za te tablete prvič slišim,meni so dali dabroston al kaj že ker mi je zamujala in pol sem jo čez par dni dobila....pomoje so te na enak način,tako da ti to pridno jej in jo kmalu pričakujuser posted image sej ne vem al sm ti kej pomagala al nčuser posted image user posted image user posted image

clock-img

22.12.2007, 19:18

clock-img

jazzz27

pencil-img

3975

jaz imam tudi PCO, te tabletke, pa mi je G predpisal, da sem si pretavila M...ti pa kot si že sama napisala, jedla jih boš zato, da boš dobila M!! Niso nič ne vem kaj!! Vse ok, samo za sprožitev M!

clock-img

22.12.2007, 20:00

clock-img

pike

pencil-img

647

Zdravo,
Vprašala bi še kako je z merjenjem bazalne temparature. Verjetno si jo začneš meriti 1. dan menstruacije? Temperatura bi naj naraščala vse do Ovulacije in nato spet pade al kako? user posted image Drugače pa upam, da kaj kmalu prideuser posted image , da gremo naprej.
Lep pozdravček

clock-img

22.12.2007, 20:08

clock-img

gajka

pencil-img

3606

BT naj bi si merila vse dni v ciklu. Več podrobnosti pa najdeš tukaj: http://www.neplodnost.info/ziva/portal/index.php?topic=naravnem 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem