writing-img

hud prehlad

clock-img

19.09.2008, 18:23

clock-img

ančula

pencil-img

23

Živjo punce! Noseča sem 10 tednov in imam težavo, kajti sem že od ponedeljka ful prehlajena in se mi nič ne izboljšuje (seveda, ker ne smem nič vzeti). Špricam se sicer s fiziološko raztopino v nos, pijem čaje, inhaliram in sem na bolniški že dva dni (pred tem sem šla 3 dni v službo). Ker pa se ni stanje z nosom nič izboljšalo, sem ostala doma. Zanima me, kaj storit, da bo kaj bolje. Jutri imam namen iti tudi v lekarno vprašat, kaj mi lahko dajo, akaj več pa ne vem. Zanima m, koliko je lahko to škodljivo za plod in kaj mi predlagate, da storim?
Hvla za nasvete in pomoč!

clock-img

19.09.2008, 18:55

clock-img

Virtualna

pencil-img

841

Na istem sem tudi jaz user posted image  , le da imam jaz do PDP-ja se stiri dni

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

clock-img

19.09.2008, 19:00

clock-img

Lorencia

pencil-img

530

IZVIRNO SPOROČILO: ančula

Živjo punce! Noseča sem 10 tednov in imam težavo, kajti sem že od ponedeljka ful prehlajena in se mi nič ne izboljšuje (seveda, ker ne smem nič vzeti). Špricam se sicer s fiziološko raztopino v nos, pijem čaje, inhaliram in sem na bolniški že dva dni (pred tem sem šla 3 dni v službo). Ker pa se ni stanje z nosom nič izboljšalo, sem ostala doma. Zanima me, kaj storit, da bo kaj bolje. Jutri imam namen iti tudi v lekarno vprašat, kaj mi lahko dajo, akaj več pa ne vem. Zanima m, koliko je lahko to škodljivo za plod in kaj mi predlagate, da storim?
Hvla za nasvete in pomoč!

Si poklicala svojo ginekologinjo in vprašala kaj storiti ??

clock-img

20.09.2008, 08:19

clock-img

Anonimen

ko sem bila jaz noseča je hud prehlad trajal dobra 2 tedna in sem lahko pila samo čajčke in limone  in med pa kak lekadol sem lahko vzela,vbistvu vitamina c  moraš zaužiti dovolj...pa ležat..samo to...kamlu ozdravite punce

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem