writing-img

hudi krči

clock-img

01.03.2007, 20:14

clock-img

žarnica

pencil-img

706

danes imam  že cel dan hude krče, tako da moram obvezno uleči in malo počivat. Sicer sem itak na bolniški, ampak zanima me,če je to normalno ali ne? Ko sem bila prvič noseča sploh nisem imela nobenih težav, G reče,da so krči normalni, samo da pa tako boli?user posted image

clock-img

01.03.2007, 20:18

clock-img

Lunc_a

pencil-img

1258

Počivaj,počivaj,počivaj,pij magnesol,pojdi po buscopan.ampak pomaga edino počitek.In ne zelo boleči krči niso nič normalnega,lahko  napovedujejo splav ali prezgodnji porod.Skratka počitek pomaga

clock-img

01.03.2007, 21:50

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Pa ti je G dal kaj proti krčem?
Meni je dal Buscopan, ampak niso bili tako zelo hudi, kot so tvoji.
Počivaj in jutri pokliči G, če ne bo bolje.

clock-img

02.03.2007, 04:52

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Pa ti g. naredi kakšen UZ? Men ga drugič sploh ni delal,potem so pa v bolnici ugotovili,da imam miome,ki pritiskajo na otroka. Na žalost se je končalo z zelo prezgodnjim porodom. Če ne bo boljše,kar pojdi v porodnišnico in magari tam preleži enih par dni. Boš vsaj pod nadzorom.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

clock-img

02.03.2007, 07:45

clock-img

žarnica

pencil-img

706

hvala punce...

sem šla snoči kar v posteljo,pa je zdaj bolje.
G mi ni dal nič proti krčem, ker bi naj bili normalni. UZ mi je pa naredil v 5. (potrditev nosečnosti) in v 7.tednu (zaradi krvavitve). Naslednjega imam čez dva tedna (NS).

Upam,da bo boljeuser posted image

clock-img

02.03.2007, 19:01

clock-img

tinki_winki

pencil-img

95

če si krvavela krči izvriajo iz tega, kako pa je z user posted image , ali je vse ok. Sicer pa čim več počivaj. Pa eno user posted image  za srečo.

clock-img

02.03.2007, 19:53

clock-img

žarnica

pencil-img

706

IZVIRNO SPOROČILO: tinki_winki

če si krvavela krči izvriajo iz tega, kako pa je z user posted image , ali je vse ok. Sicer pa čim več počivaj. Pa eno user posted image  za srečo.

kako je z bebico nevem,saj sem imela zadnji UZ v 7.tednu,naslednjega pa komaj 15.3. Sem že rekla prej fantu,da če bom še jutri  imela krče,bom šla kar na urgenco.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem