writing-img

išče se zobozdravnik, ki celo sprejema nove paciente

clock-img

23.01.2011, 00:58

clock-img

DragonLady

pencil-img

166

V upanju na sveže podatke o zobozdravnikih v MB in okolici, ki sprejemajo nove paciente....sem že rahlo obupana. Prosila bi za ime, lokacijo in po možnosti še telefonsko, če gre. Kogarkoli sem klicala, ne sprejema. Razen privatnikov, seveda... user posted image Pred dobrim mesecem dni sem rodila, sedaj pa končno lahko poskrbim še za svoje zobe. Pa mogoče cena bele plombe, če je kdo na tekočem s temi podatki.

Hvala že vnaprej! user posted image

clock-img

23.01.2011, 09:37

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Poskusi tukaj kaj poiskati in malo poklicat:

http://www.zd-mb.si/index.php?id=382

pa še to:

http://www.mojzobozdravnik.net/omrezna_02_zobozdravniki.htm

< Sporočilo je popravil botrca -- 23.1.2011 9:38:58 >

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

07.05.2011, 13:00

clock-img

LuNa73

pencil-img

2809

Mene pa zanima, če mi lahko katera predlaga kakšnega dobrega zobozdravnika v MB. Ker si moram najti tu zobozdravnika, pač ne bi izbrala kr enega in bi mi prišli prav kakšni predlogi. Morem pa v pondelk že začet z akcijo iskanja novega zobozdravnika. Hvala že vnaprej za vaše predloge! user posted image

clock-img

10.05.2011, 22:15

clock-img

daisy_84

pencil-img

2

v Bresternici je super zobozdravnica, ki še sprejema nove paciente...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem