cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

iščem...

clock-img

07.10.2011, 21:38

clock-img

mini86

pencil-img

6050

fake uggice v številki 23..

zelo bi bila vesela če bi bili sivi, čeprav so lahko tudi rjavi..
ne preveč zasoljena cena

a se komu sanja kje jih bi lahko dobila..
sem malo računala na next pa nimajo takih ki sem si jih zamislila..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

08.10.2011, 08:36

clock-img

Anonimen

zdej za original nimam pojma kje bi jih dobila, če pa ti je vseeno, samo da so podobne in niso original, sem jih pa videla v celjskem c&a. pred enim tednom ali 14 dni nazaj nevem več točno.

clock-img

08.10.2011, 15:23

clock-img

Medea10

pencil-img

1021

V H&M jih imajo, zdaj ne vem če sive, imajo pa ziher roza in tiste v rjavo-bež barvi (7 al 9€).
Imajo jih tud tu Obutev in modni dodatki>>Otroška obutev>>Deklice>>stran 3 (13,50€)
Drugje jih pa nisem zasledila.

clock-img

09.10.2011, 08:20

clock-img

mini86

pencil-img

6050

ja seveda ponaredek bi..
a kera od vas ima te ala uggice..a se kej sezuvajo..ker najdla sem klele ene pa me zanima a so te primerne za fantke

http://www.mojalbum.com/tkpinkteja/ugg-skornji-narocila/skornji-ugg-dobavljivi-v-vecih-stevilkah-25/19097364

vzela bi sive-seveda če ima tok mejhno številko, čeprav imamo večninoma rjave in vojaško zelene hlače..sj paše aneuser posted image al bolš kera druga barva..ne morm se odločt..

men pa verjetno nebi pasale ker sem močnejša in imam hlače malo širše oz take ki se ucpodi zavežejo in si ne predstavlam kako zgledajo široke hlače, močnejša postava in pa ucpodi zatlačene v uggiceuser posted image user posted image

a otrokom enostavno porineš nogo not al kej zatlačiš štumfe čez hlače pa pol obuješ..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni