cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

iščem dobrega ginekologa, porodničarja na koncesijo

clock-img

25.05.2013, 12:44

clock-img

Mashenka

pencil-img

4

Pozdravljeni! Sem iz Ljubljane in ker se z mojo ginekologinjo ne razumeva najbolje in ji nekako tudi s partnerjem ne zaupava, ker je že parkarat naredila napako, vas prosim, če kdorkoli ve ali je kje kak dober ginekolog /inja na koncesijo, ki bi me lahko vzel- sem pa v 13 tednu nosečnosti?
V naprej hvala za vsako informacijo!

clock-img

25.05.2013, 12:58

clock-img

Penny

pencil-img

798

Težka bo, ker nosečnice zelo neradi sprejemajo, sploh na koncesijo (privat bi verjetno šlo).

clock-img

25.05.2013, 14:31

clock-img

saramiska

pencil-img

127

V Leonišču sprejemajo brez problema, vendar moraš včasih kar dolgo čakati na pregled, čeprav si naročena na uro, ker zdravnik pride, ko opravi delo na oddelku. So pa dobri ginekologi, jaz imam dr. Trojner Bregar in sem zelo zadovoljna.

clock-img

25.05.2013, 20:29

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

25.05.2013, 20:33

clock-img

Maat

pencil-img

167

Dr. Trojner Bregar je res super. Sicer ni moja ginekologinja, je pa bila moja sobna zdravnica, ko sem ležala v bolnici. Res se je zavzela zame user posted image user posted image

Glede postojnskih pa... Merlo in Likar sta super, o Taševu pa raje ne izgubljam besed, čeprav sem slišala, da se za svoje pacientke zavzame. Meni se je zameril.... pa ne le enkrat...

clock-img

26.05.2013, 08:39

clock-img

Tippi

pencil-img

3574

dr. Franjič - Blizu Metelkove user posted image

clock-img

27.05.2013, 09:46

clock-img

Mashenka

pencil-img

4

Res vam hvala vam za pomoč! me pa zanima če veste, ali je v Leonišču potrebno doplačilo- nekaj sem brala na internetu, da je treba plačati za nek nadstandard? Ker jih po telefonu ne dobim, sem jim pisala, vendar odgovorijo šele v roku dveh treh dneh.
Bom zelo vesela če katera ve. Pa še morda če je katera imela izkušnje z aminocintezo - kako to zgleda in ali je hudo boleča?
V naprej hvala in vsem en čudovit začetek tedna!

clock-img

27.05.2013, 09:50

clock-img

Tippi

pencil-img

3574

IZVIRNO SPOROČILO: Mashenka

Res vam hvala vam za pomoč! me pa zanima če veste, ali je v Leonišču potrebno doplačilo- nekaj sem brala na internetu, da je treba plačati za nek nadstandard? Ker jih po telefonu ne dobim, sem jim pisala, vendar odgovorijo šele v roku dveh treh dneh.
Bom zelo vesela če katera ve. Pa še morda če je katera imela izkušnje z aminocintezo - kako to zgleda in ali je hudo boleča?
V naprej hvala in vsem en čudovit začetek tedna!

Nimam izkušenj z leoniščem, lahko pa ti povem da amniocenteza ni boleča. prej neprijetna. z iglo predre trebušno steno in ovoje, ves čas, tako ginekolog, kot tudi ti, lahkko slediš, kje je igla na ultrazvoku. vse skupaj traja minutko, dve. po tem, pa počitek v sosednji sobi, od pol ure do dveh ur in potem tri dni počitka še doma. to je vse. hitro in neboleče.

kar pogumno user posted image

clock-img

27.05.2013, 09:53

clock-img

Mashenka

pencil-img

4

Hvala, so me precej preplašili, da lahko pride tudi do vnetja in splava in da je boleče. Pa to opravi tvoj osebni ginekolog ali kdo drug? Meni je rekla le, da čez 3 tedne priporoča aminocintezo?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem