cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

iščem nujno inštruktorja za poslovno matematiko

clock-img

15.01.2009, 15:17

clock-img

principessablu

pencil-img

449

Pozdravljene,zanima me ali katera pozna kakega inštruktorja za poslovno matematiko s statistiko,v torek imam izpit in sem edina ki ni naredila že 3 krat,doma sem se učila,nardila 2 zvezka vaj,ampak res nimam logike,sem zabita k sto mater in enga k je bil full uredu ne inštruira več,sem iz domžal,pridem pa tudi kamorkoli,please kakšno številkouser posted image

clock-img

15.01.2009, 20:25

clock-img

valela

pencil-img

23

Itak da nisi glupa, sam eni smo za neki, drugi pa za kej druga!!! Hvala bogu je tak!
Dej napiš mal teme ali poglavja, kaj mate na izpitu... Mogoče potem lahko posredujem koga...

LP

clock-img

15.01.2009, 22:20

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

jaz poznam enga ful dobrega inštruktorja, samo če je za poslovno matematiko bi ga blo pa treba prašat, zdele ga težko prašam ker verjetno že spi, če te zanima mi javi na ZS ti dam cifro pa magari sama prašaš,....mene je spravil čez celo srednjo šolo, maturo in še kar smo na faxu imeli, super je user posted image

clock-img

15.01.2009, 23:14

clock-img

principessablu

pencil-img

449

evo,najdla,vseeno hvala,poklicala jih miljon,ampak samo eden upam da je taprav,bomo jutri vidli ob 14.00...da pa tole nardim,ma je se ga tok napijem..ha ha...to vsakič rečem,ko nardim kak izpit,pa nič od tegauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni