writing-img

ideja kaj nalepiti na vrata

clock-img

06.05.2012, 19:26

clock-img

mini86

pencil-img

6050

do sedaj sva s tamalim na velik papir narisala ogromnega snežaka-on ga je pobarval in tako je bil pozimi na vhodnih vratih..
potem sva na lsti list zadaj narisala veliko drevo, on je nalepil listke in živali..

zdj se je pa to odlepilo pa tud že mal smo se tega naveličal pa nimam ideje kaj bi še lahko na plakat nardila da bo on tud delal pa da bo lahko na vratih k zdj so mi ful prazna k sm se tok navadla da je neki gor

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

06.05.2012, 19:51

clock-img

Anonimen

Jaz sem v BC kupila dekoracijo za gladke površine iz gela v spomladanko/poletnem motivu ... pač zadeva je taka prozorna pa na dotik rahlo pocasta in se brez lepila prime na vrata/okno in jo lahko poljubno prestavljaš in sva potem s tamalo to skupaj napopali na vhodna vrata. Lušno zgleda user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem