writing-img

ideja za obletnico

clock-img

06.07.2009, 10:37

clock-img

polkadus

pencil-img

25

Nisem čist ziher, pod katero temo sploh spada, mal idej potrebujem za soboto lahko za kak izlet z večerjo ali samo večerjo, da je malo drugače. Kje ste kaj bili, da se vam je vtisnilo v spomin? Imava obletnico okroglo in sem se naveličala samo večerjo in domov, bi šla kam tkouser posted image . Časa imava od sobote popoldan pa celo noč seveda, potem pa direkt v službouser posted image . Ideje dobrodošle, hvala.

clock-img

06.07.2009, 11:09

clock-img

tažana

pencil-img

1601

Iz kje pa si?
Midva sva šla dober teden nazaj v Podljubelj v Leo na večerjo- morska hrana je odlična!
Meni je bilo super- potem sva pa še mal do Kranja skočila - nisva pa pretiravala, ker tamale ni bilo doma in sva bila itak sama ko sav prišla domov user posted image .

clock-img

06.07.2009, 12:01

clock-img

polkadus

pencil-img

25

tažana, sem pozabila napisat ja, iz ljubljane, je pa fajn ideja, hvala.

clock-img

08.07.2009, 22:29

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

Midva sva šla letos na koncert, lani sva šla na Bled v wellness, pa pol večerja, pogovarjala sva se tudi o morju .. Kaj vem, kar vama bo najbolj pasalo tisti moment. Pa lepo praznovanje!

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

clock-img

09.07.2009, 21:31

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

Midva sva letela v Dubrovnik zjutraj , zvečer pa nazaj.user posted image nepozabnoKopanje na Lokrumu, kosilo v luštni gostilnici itd...

clock-img

09.07.2009, 21:38

clock-img

Anonimen

Midva sva letela v Dubrovnik zjutraj , zvečer pa nazaj.user posted image nepozabnoKopanje na Lokrumu, kosilo v luštni gostilnici itd...

To sem si privoscila za 30 let :).
Brez kopanja in ob super muziki v Trubadurju.

clock-img

09.07.2009, 23:07

clock-img

MARTINŠČICA

pencil-img

887

Če vama je všeč sauna, si lahko omislita savno le zase s šampanjcem, vrtnicami ... kar pač želta.

200% MAMI

clock-img

10.07.2009, 12:41

clock-img

Anonimen

če vama je všeč gledališče, kino,...če imata še "otroško dušo" pejta na karting, pa masaže,....idej ne zmanjkauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem