writing-img

ideje za pogostitev

clock-img

08.05.2007, 21:22

clock-img

piškotka

pencil-img

149

Naša Aneja naslednji teden praznuje tretji rojstni danuser posted image user posted image user posted image user posted image , pa nimam ideje, kaj naj postrežem povabljenimuser posted image . Klasičnih piknikov s pečenjem na žaru smo že naveličani, hkrati pa je treba upoštevati, da so gostje (zlasti tast in tašča), strašno nedovzetni za pokušino česa novega in nenavadnega (če ni meso in restan krompir, potem je že krizauser posted image ). Kaj torej predlagate za popoldansko pogostitev, poleg torte seveda.

clock-img

08.05.2007, 21:46

clock-img

rija

pencil-img

15589

pošlji mi mail, da ti pošljem ene ideje, ki jih ne morem prilepiti....user posted image

...vox populi...

clock-img

09.05.2007, 07:41

clock-img

AnBan

pencil-img

775

Mi smo ravno to nedeljo praznovali Erikov 3. RD in sem letos naredila obložene kruhke in so ful ful zažgali. Poleg tega velike sklede šopske solate in klasičen žar.
Drugače pa smo tudi že imeli majhne pohančke, francosko solato, solato iz testenin, pitulice, narezke, ...

[

clock-img

09.05.2007, 08:35

clock-img

piškotka

pencil-img

149

Mi lahko zaupaš še recept za testeninsko solato. In kaj so to pitulice? Nikol slišala!

clock-img

09.05.2007, 10:24

clock-img

Anonimen

js sem zanč kr 2 družinski pici naročila pa mal piškoti in slane zadeve pa torta pa je blo čez glavo. enkrat sem ap tut sadje dala na mizo narezane llubenice in melone in ostale zadeve pa so ful razgrabili.

clock-img

10.05.2007, 00:20

clock-img

saving

pencil-img

168

Kaj pa največji možni pladenj z doma narejeno lazanjo?
Ker sem bolj fen od rib, bi predlagal še 4 kilske brancine, pečene v pečici, s krompirčkom in zelišči.
Ampak sem pogruntal, da pol ljudi rib ne mara, tako da bo lazanja boljša izbira. Ali pa kaneloni.

clock-img

11.05.2007, 07:52

clock-img

facka

pencil-img

789

tudi sama sem hotla predlagat kake kruhke oz. kanapejčke, sicer pa v taki vročini ne paše glih restan krompir, naj se pa malo tast in tašča prilagodita. Pa sadje, pa torta, pa pijača, sej ne rabi biti cela gora hrane

"Posadil bom drevo zlata"
(komentar našega 7 letnika, da mu ne bo treba služit denarja)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem