writing-img

ideo.si

clock-img

27.07.2008, 07:14

clock-img

anju

pencil-img

2573

upam da postavljam temo na pravo mestouser posted image

a ima kdo izkušnje z nakupom prek spletne trgovine ideo.si? z mojim se odločava kupit vse gospodinjske aparate pri njih. najceneje imajo. ker bo znesek kar konkreten bi vas prosila za kako "referenco"user posted image
no....?

clock-img

27.07.2008, 08:47

clock-img

katjes

pencil-img

530

Živjo!
Ker sem v fazi, ko bomo kupovali nov hladilnik, sem šla z zanimanjem pogledat tole stran. Meni se zdi bela tehnika kar ugodno, bi ti pa svetovala še eno stran, kjer pa lahko že izbran model primerjaš z drugimi dobavitelji:

http://www.ceneje.si/

You got to let go of the stuff from past - because it just doesn"t matter! The only thing that matters is what you choose to be now!

clock-img

27.07.2008, 09:02

clock-img

anju

pencil-img

2573

saj, prav po primerjavi na ceneje.si so ideo.si najcenejši. zanima me kako je z nakupom, izkušnje, če je vse potekalo kot ste se zmenili?

clock-img

27.07.2008, 09:26

clock-img

katjes

pencil-img

530

Sem preračunala za moj hladilnik in je res najcenejši pri njih. Tole pa sem našla:

http://www.podsvojostreho.net/viewtopic.php?t=12961&sid=51705ac61712bb58f920f379f1997ec2

You got to let go of the stuff from past - because it just doesn"t matter! The only thing that matters is what you choose to be now!

clock-img

27.07.2008, 10:27

clock-img

anju

pencil-img

2573

o, hvala! tole s popustom je čisto resuser posted image

clock-img

28.07.2008, 12:21

clock-img

pajčolanka

pencil-img

679

midva sva vso belo tehniko za novo kuhno kupila v mercator tehniki.
pomivalni stroj je bil tam najcenejši, pomivalno korito je bilo tam najcenjše, ostalo enake cene kot drugje. + tega majo akcijo da ti nafilajo hladilnik-znesejo živila okoli 50€ in pa pike sem dobila na pika kartico, tako da sem imela potem za koristit s kartice 120€ + 5% popust na gotovino in seveda brezplačna dostava.
nisem pa gledala teh spletnih strani to je res.

clock-img

01.08.2008, 07:25

clock-img

anju

pencil-img

2573

ideo.si gre tako:
naročili smo za plačilo po povzetju. pripelje pošta in plačaš poštarju. večje stvari pripelje poštar s kombijem. pri nas sta prišla ta s kombijem in naš lokalni in mi, ker sem bila sama doma in se bala dežja, če pustita kar tam, vse lepo pod streho zneslauser posted image
je pa tako, da ideo nima lastnega skladišča in dobavijo stvari direkt iz skladišč firm oz. uvoznikov, kar pomeni, da v primeru, da je naročenih več stvari ni nujno, da bojo prišle vse hkrati.
čisto ok so in še najcenejeuser posted image

clock-img

01.08.2008, 11:21

clock-img

katjes

pencil-img

530

Super, za koliko popusta ste se pa potem kaj zmenili?user posted image

clock-img

01.08.2008, 13:17

clock-img

anju

pencil-img

2573

IZVIRNO SPOROČILO: katjes

Super, za koliko popusta ste se pa potem kaj zmenili?user posted image

vsak aparat različno. ma bi mogla it prav gledat kolko so "original" cene, sm pozabla. na kuhinjsko korito pa ni bilo nič popustauser posted image ma, če te kaj zares zanima, vprašaj za ponudbo. ne kar "v košarico" pa to. mail napiši... hladilnik je znižan za dobrih 70€ recimouser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem