cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ifv

clock-img

19.10.2011, 11:31

clock-img

tatyancha

pencil-img

107

Pozdravljene!
sem nova na tem forumu, želela bi prebrati vaše mnenje.
Po več mesecih klomifena in laparoskopiji mi je moja G dala napotnico in mi dejala naj se naročim na pregled in IFV postopek.S partnerjem sva se odločila za Postojno.Zanima me ali sam poveš ime želenega zdravnika ali ga oni določijo.O dr.Merlu sem slišala veliko dobrega pa o dr rešu tudi zato ne vem,...
Že vnaprej hvala za vaše mnenje

clock-img

19.10.2011, 15:49

clock-img

tatyancha

pencil-img

107

Rada bi se popravila, postopek je ivf.Se opravičujem

IZVIRNO SPOROČILO: tatyancha

Pozdravljene!
sem nova na tem forumu, želela bi prebrati vaše mnenje.
Po več mesecih klomifena in laparoskopiji mi je moja G dala napotnico in mi dejala naj se naročim na pregled in IFV postopek.S partnerjem sva se odločila za Postojno.Zanima me ali sam poveš ime želenega zdravnika ali ga oni določijo.O dr.Merlu sem slišala veliko dobrega pa o dr rešu tudi zato ne vem,...
Že vnaprej hvala za vaše mnenje

clock-img

20.10.2011, 06:28

clock-img

Anonimen

Meni se zdi, da se boš za Postojno morala naročiti k dr. Rešu v Ljubljano v Dravlje. Ker kolikor vem obstajajo samo trije neplodnosti centri pri nas, in sicer Reš, Ljubljana in Maribor. Res pa je da dr. Reš izvaja IVF postopke v postojni pomaga mu pa dr. Merlo. Popravite me ostale če se je kaj spremenilo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem