writing-img

igrače...

clock-img

10.09.2007, 21:53

clock-img

Anonimen

Povejte, če in kakšne igrače uporabljate pri seksu? S partnerjem bi rada kakšno popestritev pa ne znava kje začeti. Dajte povejte.

clock-img

10.09.2007, 22:33

clock-img

Anonimen

Poglejta si malo na http://www.diskretno.si

Pr nas mamo durexov "prstan" pa enga srebrnga prjatla na baterijeuser posted image . Aja...pa lubrikant itak.

< Sporočilo je popravil Moyca RR -- 10.9.2007 23:11:41 >

clock-img

10.09.2007, 22:40

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pri nas je to tabu tema.user posted image user posted image

clock-img

10.09.2007, 23:01

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Fuj kakšne grdostije....če bi naš župnik vedel, da sem to gledala, bi me v nedeljo pred vsemi pri maši okrcal......kakšna sramota user posted image

< Sporočilo je popravil Moyca RR -- 10.9.2007 23:13:12 >

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

10.09.2007, 23:16

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

Odgovori, ki se ne nanašajo na vprašanje, oz. so na kakršenkoli način žaljiva sem brisala

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

clock-img

11.09.2007, 08:14

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Poglejta si malo na http://www.diskretno.si

Pr nas mamo durexov "prstan" pa enga srebrnga prjatla na baterijeuser posted image . Aja...pa lubrikant itak.

O hvala za link, že dogo razmišljam o kakšni igrački, to pa je touser posted image

clock-img

11.09.2007, 09:32

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Moyca RR

Odgovori, ki se ne nanašajo na vprašanje, oz. so na kakršenkoli način žaljiva sem brisala

BRAVO. Ko bi bilo pri vsaki temi tako!!!

clock-img

11.09.2007, 10:36

clock-img

Mešamdrek

pencil-img

1265

V vsakdanji poplavi teh igračk bosta pa ja našla kaj primirnega,če ne pa improvizirajta in na tržnico skočta.

clock-img

11.09.2007, 21:57

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

zdaj mi pa samo napišite, kako to pošljejo domov...oz. v čem, sem se narobe izrazila user posted image  ali je gor napisano od kod ali kaj podobnega? saj ne, da bi mi bilo nerodno, niti malo, samo tako me zanima...ker vedno zasledim, da je "diskretno" zapakirano/poslano user posted image  kako je to možno, če gre za odkupnino in itak vsak ve, od kod je paket prišel user posted image

yeah, thats me ;)

clock-img

11.09.2007, 22:04

clock-img

smrka

pencil-img

3582

kondom

clock-img

12.09.2007, 09:03

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: pravljica

zdaj mi pa samo napišite, kako to pošljejo domov...oz. v čem, sem se narobe izrazila user posted image  ali je gor napisano od kod ali kaj podobnega? saj ne, da bi mi bilo nerodno, niti malo, samo tako me zanima...ker vedno zasledim, da je "diskretno" zapakirano/poslano user posted image  kako je to možno, če gre za odkupnino in itak vsak ve, od kod je paket prišel user posted image

Zapakirano je v navadno rjavo škatlo. Tud če naročiš ful majhno stvar je škatla približno take velikosti kot une za čevlje in notr ful papirja. Na položnici je pa drugo ime podjetja, tako nevtralno in noben ne more zgruntat kaj je notruser posted image . To podjetje se kao uradno ukvarja z izposojo al neki tacga. Nism zihr. Ti pa tud na njihovi strani vse piše kako ti pošlje pa si malo preberi.

clock-img

12.09.2007, 09:51

clock-img

pikica36

pencil-img

1746

mi2 ne uporabljava kakih igračk, lahko pa jih kupiš preko spleta, katalogi (neckerman quele....)sex shop,.. skratka že skoraj povsod.
če ti rečejo, da je embalaža diskretna, pol ne skrbi... sigurno je

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem