writing-img

igrače za 1.5 letnike

clock-img

07.02.2006, 10:20

clock-img

Anonimen

pa še to me zanima..s katerimi igračami se največ zamotjo vaši 1,5 - 2 letniki? pr ns so še vedno najbl aktualne knjige pa risanke user posted image

clock-img

07.02.2006, 10:44

clock-img

jagoda

pencil-img

737

se strinjamuser posted image  Vedno bolj so aktualni razni avti in traktorji, ter seveda avioni, ki jih vozi po stanovanju. Risankam in knjigicam pa na sežejo do kolen...

clock-img

07.02.2006, 10:45

clock-img

jagoda

pencil-img

737

Aja, pa še to: Že kak mesec hoče nonstop risat...

clock-img

07.02.2006, 10:46

clock-img

Mikica

pencil-img

524

Pri nas so zakon knjigice in plastične živalice - za vsako pove kako se oglaša, pa v hlevček jih daje, kocke tu pa tam, v kuhinji pa pokrovke, lončki in kuhalnice user posted image .
Pa poganjalec seveda.

clock-img

07.02.2006, 10:47

clock-img

daria78

pencil-img

166

Zelo IN so že kar nekaj časa plastične živali (9 komadov afro varianta), ki jih je dobil za Miklavža. S temi se res zelo igra in jih vedno vzame s sabo ko kam gremo. Postavlja jih na razno razne predmete, se igra skrivalnice z njimi, jim daje "papat" ipd.  Če katera manjka takoj ve in ko jo najde je prav srečen.
Zelo rad ima tudi vlak na tuirnicah od fisher price, pa seveda knjige, žoge in kocke.

clock-img

07.02.2006, 11:00

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

kocke, punčka-posteljica-voziček, knjige, barvice, set za kuhanje

clock-img

07.02.2006, 11:07

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Moja prva hčera je v tej starosti zelo rada sestavljala puzzle.

clock-img

07.02.2006, 16:40

clock-img

polona2

pencil-img

2144

Risanje z barvicami, knjigice in gledanje Nodi-ja, kuhanje kave v njeni kuhinji,
ter (o moj boguser posted image ) Pri Jožovcu z Natalijo, miga skozi vso oddajo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem