cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

igrače za 7. mesece stsrega fantiča

clock-img

19.05.2005, 14:34

clock-img

annna

pencil-img

45

V trgovinah je poplava raznega kiča...
Pa ne vem kaj bi kupila da ne bi denar stran vrgla
Mamo velike kocke Lego z dvema človečkoma, pa razne plišaste stvari, igrame se tudi z stvarmi, ki niso igrače in so zelo zanimive, ropotulice, pa račke za v vodo...

Kaj še imate?

Lp

clock-img

19.05.2005, 14:44

clock-img

LIALIA

pencil-img

267

Jogurtove lončke, pa kuhovnice, pa stare mobitele, ki niso več v uporabi, nora je tudi na babuške,... Igrače ki sem jih kupila so bile aktualne ene 5 minut :-(
Mal me mika da bi kupila lonček presenečenja (Fisher price), pa se še nisem odločila.
Se mi zdi da se tako majhni otroci itak še ne znajo igrat in so jim zanimive le nove stvari - torej: vsak dan nova igrača ali pa nekaj iz naše omare.

clock-img

19.05.2005, 15:12

clock-img

kaja11

pencil-img

1024

Lonček presenečenja, še zmeraj je aktualen most, deka (blazina) od Chiccota, puzzle (ful so okusne:zmeden:), razne ropotuljice, daljinec, mobitel,...

clock-img

19.05.2005, 16:57

clock-img

Natas@

pencil-img

804

Pri nas so "in" daljinci, mobieli, plastične steklenice (prazne seveda), pairnate relame in pa vse kar je prepovedano, npr. puzzle na tleh, prt pri babicah,....

clock-img

19.05.2005, 16:59

clock-img

Natas@

pencil-img

804

Joj kako sem nepismena. (mobiteli, papirnate reklame)

clock-img

19.05.2005, 18:53

clock-img

Anonimen

Pri nas je "in" Lonček presenečenja od Fisher prica in pes, ki poje in govori od iste firme...
Drugače pa je v igri - cunjica, ključi (njegovi), mobitel...

clock-img

20.05.2005, 07:42

clock-img

annna

pencil-img

45

Prvič slišim za lonček presenečenja. Kako pa izgleda in kaj se sploh dela z njim?

clock-img

20.05.2005, 10:24

clock-img

bini

pencil-img

1623

naša obožuje knjigice že tam od 3.meseca - zdej jih sama lista... nekaj je njenih, velik jih pa iz knjižnice nosim.

clock-img

20.05.2005, 14:01

clock-img

LIALIA

pencil-img

267

Annna - tuki je lonček, ampak jih ima pa Ariel v tem mesecu po približno 4.500 SIT

http://www.soncek.si/shop/page/detail/id/1456/

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem