writing-img

igračka - ovčka

clock-img

19.09.2009, 14:29

clock-img

karmen83

pencil-img

335

Lep prisrčen pozdrav vsem skupaj. Zanima me, če komu slučajno leži v kotu ali na podstrešju kakšna plišasta ovčka, naša tamala je namreč že nekaj časa čisto zmešana na ovčke, pa nikjer ne najdem ničesar pametnega, s čimer bi jo razveselila. Če katera slučajno ima kakšno odveč in je ne bi pogrešala, bi ji bili zelo hvaležni - lahko je tudi stara, prašna in umazana, samo da je ovčka. Lahko tudi v zameno pošljemo kaj drugega. Naj vam sonček sije user posted image

6.8.2008 nama je v življenje posijal najin sonček - najlepša dojenčica na svetu. Sabina, rada te imava!

clock-img

19.09.2009, 14:35

clock-img

Anonimen

Mi imamo eno smešno ovčkouser posted image A bi ti orenk mehko pliško?

clock-img

23.09.2009, 09:53

clock-img

karmen83

pencil-img

335

Pozdravljena.
Ne rabi bit ravno plišasta, glavno, da bi se naša user posted image lahko z njo igrala. Sem ti poslala ZS, sicer malo pozno, ampak pravijo bolje pozno kot nikoli, žal nisem prej opazila odgovora.
Če ima katera kako odveč ali pa ve, kje bi se dalo kupit kakšno zanimivo igračko-ovčko, ki bi bila uporabna dlje časa, pa bom vesela, če mi to sporoči. Radi se imejte user posted image

6.8.2008 nama je v življenje posijal najin sonček - najlepša dojenčica na svetu. Sabina, rada te imava!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem