writing-img

igračka kužek

clock-img

14.01.2005, 13:18

clock-img

erika

pencil-img

227

Malce nenavadno vprašanje: ali mogoče veste kje bi lahko kupila igračko kužka, ki sem ga videla v nekaterih avtomobilih? Sedi za zadnjo šipo in ima gibljivo glavico tako, da neprestano miga z njo in nekako pozdravlja voznike za sabo.

Lep sončen dan še naprej

tamara

clock-img

14.01.2005, 13:27

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

14.01.2005, 13:54

clock-img

Anonimen

Jaz sme jih eno leto iskala kot zmešana po celi LJ. Nikjer jih ni blo! Potem sem pa enkrat v Beljaku v Spru pogledala, majo pa full lušne- 2€- pujska, kravco, ovčko itd. Tko da če greste kaj v beljak...:)

lp,:fis:

clock-img

14.01.2005, 13:56

clock-img

Anonimen

Leto so jih enkrat imeli v Lecrercu. Ampak jih je res težko dobit. Ful so dobri, meni se zdijo taki, odpuleni.

clock-img

14.01.2005, 14:01

clock-img

Anonimen

Bom slikala mojo ovčko pa kravo, pujs se pa na žalost:)- prevaža v avtu. Tavelkem, da ne bo pomote:) (v cliota ga ne dam!)

clock-img

14.01.2005, 16:28

clock-img

erika

pencil-img

227

Hvala, sem mislila, da bom lažje prišla do njega. Sem ga že povsod iskala, pa nič.

Lepo se imejte

Tamara

clock-img

14.01.2005, 20:35

clock-img

manchy

pencil-img

29

v mullerju majo nici ovcke ki migajo z glavo, pa so vsaj men ful lustne. od fanta sestra je tut kuzka iskala pa sva ji pol tole ovcko kupla pa ji je ful ušeč.
lp, manca

clock-img

15.01.2005, 01:02

clock-img

Anonimen

Sam a niso te ovce keramične oz neki tazga?

clock-img

15.01.2005, 12:17

clock-img

manchy

pencil-img

29

so ja, sam so useen ful fajn, sestra od fanta jo ma lih tko u avtu pritrjeno nekak, pa je ful u redu. men so se bl lustne k uni kuzki

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem