writing-img

igračka za na voziček

clock-img

12.07.2009, 20:19

clock-img

PC Baby

pencil-img

1385

Kakšne so vaše izkušnje z igračkami za na voziček? Ko gledam otročke na sprehodu, nikoli ne vidim nobenega, da bi se z njimi igral, ampak so bolj za okras. Zbiram informacije o tem, katere bi lahko bile najprimernejše. :))

clock-img

12.07.2009, 20:26

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

Definitivno tele: http://www.selecta-spielzeug.de/index.php/selecta/produkte/kleinkind/kinderwagenzubehoer

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

12.07.2009, 20:49

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Mi imamo eno pisano gosenico, katero videvam na mnogih vozičkih user posted image - je zgleda tista, ki jo dobiš kot darilo zraven čestitke, ki ti jo pošljejo v porodnišnico. No, pa ga ne zanima kaj dosti, parkrat jo je potegnil, potem jo je celo snel, malo povaljal po ustih in njena kariera je bila zaključena. Zdaj je zanimivo vse kaj drugega v okolici kjer se vozičkamo. user posted image

clock-img

12.07.2009, 20:50

clock-img

Anonimen

Jaz imam lesene ribice nanizane na vrvici s kraguljčkom,... se ne igra vedno, le takrat, ko je pri volji (ampak je star šele 2 meseca, tako da pričakujem večjo zagnanost za igro malo kasneje, ker se mi zdi takšen fantin, ki se bo znal igrati v vozičku).

Starejši je imel ladjico z ribico in rakcem pa ni bilo nobene igre,...pravzaprav so ga igrače bolj motile, zato je bil večinoma kar brez,... je rajši opazoval okolico ali se nosil v naročju, da je še lepše videl kje hodiva:)

clock-img

12.07.2009, 21:14

clock-img

mulan

pencil-img

236

Če dosti tečnari v vozičku, je pametno imet kakšno igračko. Tako je bilo pri naši prvi. Pri drugemu pa jih nismo nikoli rabili, ker je vedno spal. Ko je pa nehal spat v vozičku, pa je bil itak že tako velik, da je že sedel in z zanimanjem gledal okolico. Malo torej premisli, če bi igračka pri vas prišla prav.

clock-img

12.07.2009, 21:24

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Moja prva ni šmirglala igračk na vozičku 5 posto! user posted image
Tadruga pa jih je dolgo rada gledala, ko so visele nad njo. Zadnje dneve pa ji jih dam bližje in se tudi igra z njimi in jih prijema. Morajo pa biti seveda čim bolj pisane in barvne, da so zanimive.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem