writing-img

igra

clock-img

14.10.2006, 20:50

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

A rešite tole?

http://igre.akc.si/igre-kopalnica.php

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

14.10.2006, 22:58

clock-img

clea

pencil-img

863

fajn igra, kopalnico sem rešila zdaj pa sem v sobi in ne gre več napre. čuvaj je šel, več pa ne znam. zna katera to mogoče rešit?

clock-img

15.10.2006, 00:17

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

Rešti moraš talko, najdeš izvijaš, odšravfaš posteljo, s talko povlečeta posteljo do knjižne police in tam dobiš ključ za na balkon. Naprej pa probaj sama

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

19.10.2006, 21:42

clock-img

KOZLEK

pencil-img

102

kje pa je izvijač jaz ga nikjer ne najdem pa tud paznika ne znam nagnat.user posted image kopalnico sem pa rešlauser posted image

clock-img

20.10.2006, 14:03

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

Paznika naženeš tko, da si daš neki na glavo... izvijač pa.. nekje že mora bit. Jaz sem že mal pozabila

clock-img

20.10.2006, 14:14

clock-img

G in T

pencil-img

953

V kopalnici poleg vseh stvari, za omarico dobiš pokrivalo za čez glavo. Pojdeš v sobo, kjer si čez glavo povezneš kapo in odsloviš stražarja. Nato zapreš vrata, odpreš prvi predal nočne omarice, ki je poleg vrat, vzameš iz njega izvijač. Nato se pogovoriš s strežnico in z njeno pomočjo porineš pojstlo, ki jo prej z izvijačem odviješ, pred omaro, kjer vzameš ključ od vrat na balkon. V tem trenutku se pri vratih pojavijo stražarji, zato moraš klikniti na vrata, in prideš nazaj v kopalnico. Tam vlada tema in luči ne moreš prižgati, zato moraš v temi najti izhod na balkon. Uporabiš ključ, ki si ga vzel iz omare. Na balkonu pa ni več tako težko priti do konca. Samo klikaš in to je to.

clock-img

20.10.2006, 14:21

clock-img

KOZLEK

pencil-img

102

Mi je ratalo z user posted image  pomočjo user posted image . Drgač je pa rešitev v spodnjem kotu.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem