cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

igralni šotor

clock-img

20.12.2006, 08:10

clock-img

Anonimen

a ga katera ima? S tunelom ali brez? So vsaj kolikor toliko stabilni? Primerni za 14 mesečnike? In kje se dobijo? Pa še kakšno izkušnjo zraven...prosim. (ne sploh nisem radovedna user posted image )

Pozdrav, A.

clock-img

20.12.2006, 08:59

clock-img

facka

pencil-img

789

Mi imamo nekaj podobnega, samo je pravokotne oblike, na enem delu ima mrežico, tako, da se vidi skoz. Kupili smo ga pa enkrat se mi zdi v Bauhausu, je blo čisto poceni 2.000 SIT. Naš je včasih zvečer hodu notr spat, potem smo ga pa prenašali v posteljouser posted image . Če druga ne, je pa fino kake igrače noter pospravit

"Posadil bom drevo zlata"
(komentar našega 7 letnika, da mu ne bo treba služit denarja)

clock-img

20.12.2006, 10:46

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

Ja mi2 ga imava in je super. Imava pa tegale od Tomyja.[link=http://www.mimovrste.com/katalog/product.php?product_id=1390093126&show=images&image_id=18954#fotografije][/link]

clock-img

20.12.2006, 14:10

clock-img

Anonimen

hvala

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem