cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

igre na poroki

clock-img

17.08.2005, 21:08

clock-img

sanja k

pencil-img

49

Pozdravljene!

Bliža se najin dan, najino poročno:sloncek zabavo bi rada popestrila z kakšno zabavno igrici za svate. Ali ima kakšna kako idejo

Hvala in LP

clock-img

17.08.2005, 21:12

clock-img

Suzi*

pencil-img

4556

- Ženske na stole, jabolka med kolena, moški zavezane roke, kdo prej poje jabolko, zmaga.
- moški sedijo, v ustih imajo žličke in na njih goreče sveče. Ženske ugašajo sveče z vodnimi pištolicami.

clock-img

17.08.2005, 21:17

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Srčkov ples.

clock-img

17.08.2005, 21:43

clock-img

sanja k

pencil-img

49

Kako pa zgleda srčkov ples

LP

clock-img

17.08.2005, 21:48

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Naredijo se srčki na katere se napišejo imena. Po dva para npr. Eva, Adam... Te srčke se pomešane razdeli med moške in ženske, ki poiščejo svoj par. Nato pari na določeno glasbo plešejo (ločeno), ko glasba neha igrati, se mora vsak par poiskat, lahko tudi dvignit partnerico, usest na kolena... Tisti par, ki to naredi zadnji, izpade in igra gre naprej, dokler ne izpade zadnji par.
Upam, da sem povedala dovolj jasno, če pa ne, pa kar še kaj vprašaj.

clock-img

17.08.2005, 21:58

clock-img

inna

pencil-img

85

kočijaš

clock-img

17.08.2005, 22:08

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Mi smo tehtali poročno torto, smo se gospodinje krepko zmotile PRI UGIBANJU TEŽE.

clock-img

17.08.2005, 23:20

clock-img

Anonimen

Mi smo svate oblačili v različna oblačila. Izpadlo je ful dobro, nasmejali smo se, da smo se jokali zraven. Drugače pa ti svetujem, da si še kaj pogledaš na tej strani, jaz sem tam našla marsikaj zanimivega in uporabnega.

www.najporoka.com/forumi

clock-img

17.08.2005, 23:20

clock-img

Anonimen

clock-img

17.08.2005, 23:21

clock-img

Anonimen

Ja pa zakaj ne dela??? :zmeden:

clock-img

17.08.2005, 23:24

clock-img

Anonimen

clock-img

17.08.2005, 23:28

clock-img

Anonimen

To bo zadnje, je pa marsikatera igra prav zanimiva. Pride pa lahko v poštev tudi kje drugje in ne samo za poroko ali dekliščino in fantovščino:

http://www.najporoka.com/forum/display_topic_threads.asp?ForumID=9&TopicID=22&PagePosition=2

clock-img

18.08.2005, 06:44

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

pivski vitez

clock-img

18.08.2005, 15:42

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

evo jst sm glih iz tunizije pršla pa so mel take fore da res dol padeš od smeha:

1. para pokata balone: najprej s trebuhi, potem z ritjo, nato pa se on vsede na stol, ona pa z zaletom skoči nanj in mora počit balon (kdor je najhitreje popokal vse balone je zmagu)
2. ona je sedela na stolu z zavezanimi rokami, mod nogami pa je držala prazen kozarec, on je imel zavezane oči cca 5 m stran od nje, med nogami pa polno flašo vode; ona mu je morala govorit levo, desno, naprej natoči, s tem da je mel on tud zavezane roke in sta vse mogla delat samo z nogami in z besedami (kdor je meu na koncu najbl poun kozarec je zmagu)
3. partnerja sta si izmenjala cunje; to je zgledal tko, da je partner mogu oblečt cunje od partnerke, ona pa od njega in sta mogla odplesat en ples (na koncu je zmagu tist ki je biu občinstvu najbl simpatičn oz. katermu paru so najbl ploskal)

Smo pa vidl še eno berbersko poroko, k so jahal kamele in konje, pa na bobne so igral pa na tiste njihove piščalke. Res je blo dobr.:)-

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem