writing-img

ima katera to želvico?

clock-img

15.02.2014, 11:10

clock-img

kajalin*

pencil-img

1402

http://www.kolektiva.si/ljubljana/modra-zelvica-projektor-zvezdnatega-neba-za-samo-9-99.html?a_aid=nl

me zanima, če to res sveti kot na sliki, al zvezdice samo svetijo na želviciuser posted image Ne bi pa rada imela samo eno plišasto igračo več doma...

clock-img

15.02.2014, 11:54

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

mi jo mamo. res sveti po steni, kot tak mini projektor. ima 3 barve, modro, oranžno in zeleno svetlobo (se da preklapljat) in želvica se po nekaj časa sama izklopi (ne gori celo noč). no, vsaj naša.

clock-img

15.02.2014, 11:57

clock-img

kajalin*

pencil-img

1402

super :) a pol je za kupit?kje pa to v štacuni prodajajo, da jo grem pogledat?

clock-img

15.02.2014, 13:06

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

aja, vidim, da maš že eno ful cenejšo opcijo..
za pogledat pa mogoče kak baby center? ponavadi tam kjer majo velik za dojenčke imo..

clock-img

15.02.2014, 13:41

clock-img

kajalin*

pencil-img

1402

ok hvala, ja tole je kr ugodno kar mam js.

clock-img

15.02.2014, 15:53

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Mi imamo tocno taksno s kolektive. Kupila sem jo leto in pol nazaj in bila prepricana da ne bo ravno nekaj vrhunskega, ampak je super.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

04.03.2014, 09:02

clock-img

kajalin*

pencil-img

1402

evo, včeraj smo jo dobili in je res super, edino manjša je kot sem si predstavljala, pa nima veze. Pa ja, tudi sama se ne ugasne.. Je vredna 10 eur user posted image

clock-img

04.03.2014, 17:59

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

ne vem, mi smo dali nekaj čez 30€ in je velika - čaki grem zmerit. evo, malo čez 30cm dolga in 20cm široka. in definitivno se naša sama ugasne po nekaj časa. po moje je več variant te želve potem? poceni in fensi? user posted image

clock-img

04.03.2014, 22:01

clock-img

kajalin*

pencil-img

1402

Ja, sej naša je tud tulk velika kot vaša, ampak js sm mislila da je večja :) A kr sama se ugasne, al jo kako naštimate?

clock-img

05.03.2014, 07:37

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Nasa se tudi sama ugasne po nekaj casa ( ne vem pa koliko tocno).

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

05.03.2014, 11:29

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

čaki mal kajalin, večja od 30 cm? pa tako ogromno stvar niti nimam kam dat user posted image pa kolk veliko si mela v mislih; pol metra, meter? điiiiz, kam bi jo pa pol dala, sej bi ti polovico pojstle zasedla user posted image

ja skuštrana, jaz tud ne vem koliko časa sveti, samo vem, da ko jo recimo prižgeš, da če čez kako uro-dve uletiš na check-up, ne gori več.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem