cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ima kdo plinsko peč-centralno

clock-img

23.07.2005, 11:29

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

sedaj imamo plinsko centralno v tem novem stanovanju in me je groza.
Vedno ko vklopim toplo vodo v kuhinji in kopalnici se peč vklopi. Najbolj grozno mi je ko se kopam, ker ima tako malo okence in je postavljena v kopalnici in vidim kako gori notri. Meni je strašno- saj so jo pregledali pa vse, samo me je res groza. A ima katera tudi tako peč:zmeden:. Pa de mora res vedno vklopit ko vodo toplo odeprem:zmeden: tisti ogenj-groza

clock-img

23.07.2005, 11:34

clock-img

TARA in MAJ

pencil-img

2287

tud mi imamo plinjsko peč vendar se ogenj pri nas ne vidi le ko odpreš vročo vodo je malo glasna vendar je v prostoru da se nesliši;)

clock-img

23.07.2005, 11:51

clock-img

digi

pencil-img

986

Hejči, midva sedaj v tem stanovanju imava elektriko, sem pa imela v mb v stanovanju plin in mi je bilo na začetku tud mal neprijetno, ker sem videla plamen tam v oni zadevi pa, ker se mi je zdelo, da ruži, čeprav sploh ni glasna ta plinska centralna, samo sem se privadla.... Brezveze paniko delat.... dandanes še avte na plin vozijo ap jih ni panika.... ;)

clock-img

23.07.2005, 11:59

clock-img

Kadija

pencil-img

220

Mi že leta grejemo na ta način pa do sedaj ni bilo nič narobe.Resda se malo čudno čuje, ko se vklopi se pa navadiš.No je pa razlika v tem, da je naša v kleti in je zato manj moteča.
Nič bat, če je redno pregledana nima kaj bit. Na vse ostalo se boste pa navadili.:rozica:

clock-img

23.07.2005, 13:24

clock-img

kalimero

pencil-img

438

Imamo. Sicer v kleti, tako, da se ne sliši, ko se vklaplja, je pa to čisto nekaj normalnega. Nič bat!

clock-img

23.07.2005, 13:49

clock-img

JASNA D

pencil-img

1326

Imamo in je ne menjam za nič drugega.

Jasna

clock-img

23.07.2005, 16:35

clock-img

teta beta

pencil-img

2272

Mi jo imamo na podstrešju, tako da - nič ne vidim, nič ne slišim. Jasno, da se mora vklopit, kako pa naj bo voda topla. Mi smo jo prej greli z elektriko (vsak večer vklapljali bojler) in razlika na računu je očitna, manj sitnosti in je ne zmanjka, če se gremo en za drugim tuširat ali kopat!

clock-img

23.07.2005, 17:13

clock-img

Anonimen

Po pravici povedano - veliko hujša groza me daje, ko pogledam na števec. :)- :)- :)-

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem