writing-img

imam idejo za darilo za deklice

clock-img

24.11.2008, 07:11

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Če se ubadate, kaj za Miklavža, itd.....jaz vem, da bi, če bi imela deklicoa, ji kupila en tak mali gobelin za šivat. Sem jih zadnjič videla na placu, sem se čisto napalila. Pa se mi zdi, da  punčke danes tega sploh ne zbnjao več delati, mi smo imeli krožek v šoli, pa smo počeli vse sorte...no, tako, za namig. Če ni preveč kmečko user posted image

clock-img

24.11.2008, 07:13

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Iii, jaz sem si hotela zadnjič v Leclercu kupit gobelin... dobra fora je to za živčke mirit user posted image ... no, ampak me je vse minilo, ko sem videla, da stane 40€, velik pa cca. 25 x 25 cm. user posted image

clock-img

24.11.2008, 07:26

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Iii, jaz sem si hotela zadnjič v Leclercu kupit gobelin... dobra fora je to za živčke mirit user posted image ... no, ampak me je vse minilo, ko sem videla, da stane 40€, velik pa cca. 25 x 25 cm. user posted image

Aja, cene pa nisem gledala, samo dvomim, da je na placu tako drago. Bom morda danes pogledala, če bo una branjevka tam,.

clock-img

24.11.2008, 08:40

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Volga - saj je to lahko tudi darilo za fante - če imajo voljo seveda.
Moja najstarejša je že mojo sekico fehtala, da pride na počitnice k njej (na Dolensko), da jo bo naučila kvačkat. Mi smo tudi imeli krožke, samo pol pa ni več časa za te stvari, moji pa je vse to zanimivo - je prej vedno mojo mamo o teh stvareh spraševala, pa jo je učila štrikat, pa gobeline kazala kako se delajo,..., samo od maja moje mame ni več

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

24.11.2008, 09:33

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

Pa kar imajo zdaj to po šolah spet, se mi zdi. Vsaj za klekljarski krožek vem, da ga imajo (v Kranju in v selcah, na primer), in  je kar obiskan.

Velika rit je velika stvar.

clock-img

24.11.2008, 11:18

clock-img

Čupka

pencil-img

666

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Moja deklica si ge je zelo želela, pa sva kupili enega. Je celo družino spravila ob živce s tem gobelinom, sebe pa najbolj. Tako da  pri vseh to ni ravno za živčke mirituser posted image
To je res za ljudi ki imajo ogromno potrpljenja.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem